Bbb health boutique is 10 jaar! En dit willen wij vieren met jou

10 jaar geleden hadden ik en mijn zus Inge een idee. We wilden een sportschool starten vanuit de belevingswereld van de vrouw. Een plek waar je effectief kan trainen, én waar je ook gecoacht wordt op het gebied van food & mind.

Iedere vrouw houdt van aandacht
Als psychologe vond ik het jammer dat er (destijds) geen laagdrempelige plek was waar er aandacht was voor de mind. Gewoon een plek met fijne aandacht en coaching. Mijn zus en ik raakten in gesprek met Alain, een fysiotherapeut. We deelden de visie dat alleen door een holistische werkwijze vrouwen duurzaam het mooiste uit zichzelf kunnen halen. De reguliere sportscholen vonden we te onpersoonlijk en ook te weinig gericht op vrouwen en gezondheid. We zagen een gat in de markt voor een holistische aanpak die past bij de behoeftes en belevingswereld van de vrouw. Een health boutique dus.

Holistic what?
10 jaar geleden zijn we bbb gestart. De markt was nog lang niet klaar voor een
body, food en mind concept. Holistisch was een geitenwollen sokken woord. We moesten ons positioneren als healthclub, anders begrepen mensen ons niet. Vrouwen kwamen binnen om af te vallen, maar eenmaal binnen gingen we duurzaam aan de slag met het doorbreken van patronen en het aanmeten van een gezonde leefstijl.

10 jaar later…
Nu 10 jaar later is de markt zoveel veranderd. De focus op een gezonde leefstijl neemt steeds meer toe. Food is de meest gebruikte hashtag op instagram. Mindfulness is al lang niet meer spiritueel en fijne me-time is voor iedere vrouw belangrijk.

Winactie: een abonnement voor jou en een vriendin!
Binnenkort opent bbb haar 8e health boutique in Laren en de 9e in Den Bosch. Momenteel zijn we gevestigd in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Tilburg, Den Haag en Delft. Om deze mijlpaal van 10 jaar met jou te vieren geven we twee half jaar abonnementen weg. Wil jij dit winnen? Tag een vriendin met wie jij graag een half jaar bij ons wil sporten. Wie weet start jouw jaar dan wel super healthy!

Liefs Esther
Founder bbb health boutique