Aanrader: bijzondere honing van Bee & Flow

Het afgelopen jaar was een gek jaar, we bleven thuis, zagen minder mensen en weten nog steeds niet waar we aan toe zijn. Extra selfcare voor de binnen- en buitenkant is juist nu erg belangrijk. Dit kan door een warm bad te nemen of door jezelf een keer te verwennen met bijzondere en exclusieve producten. Nu wil het geval dat wij culinaire snobs onze smaakpapillen graag verwennen met honing. Bee & Flow, een sustainable merk uit Nieuw-Zeeland heeft een bijzondere Manuka honing waardoor wij de ‘doodgewone tafelhoning’ zo vergeten!

Honing als boost voor je immuunsysteem

Manuka honing staat bekend als een ‘superfood’ en is daarom zeer geliefd. De nectar voor deze honing wordt verkregen uit de Manuka, een inheemse struik die met name in Nieuw-Zeeland groeit en bekend staat om zijn antibacteriële en helende werking. Manuka honing van Bee & Flow is dus niet alleen tongstrelend lekker, het heeft ook voordelen voor je gezondheid. Zo is Manuka honing een stukken gezonder alternatief voor geraffineerde suikers. De Bee & Flow Manuka honing heeft een MGO-rating van 390 – dit geeft de authenticiteit van de Manuka aan. Dit wil zeggen dat de honing van erg hoge kwaliteit is en een uitzonderlijk krachtige antibacteriële werking heeft. Lepel deze honing regelmatig door je thee of gebruikt het voor andere maaltijden en je krijgt genoeg antioxidanten binnen waardoor je immuunsysteem een flinke boost krijgt. Hierdoor vermindert de kans op virussen en ontstekingen.

Bee & Flow

De honing van Bee & Flow is niet alleen verrukkelijk om op te eten, ook de huid heeft baat bij een een likje van deze wonderhoning. Manuka honing is een natuurlijke oppepper voor je huid en ideaal om je skincare routine mee uit te breiden. Je kunt de honing zo uit het potje op de huid aanbrengen waardoor het de huid voedt, onzuiverheden wegneemt en huidveroudering tegengaat. Ook kleine wondjes en littekens genezen sneller door Manuka honing.

Bee & Flow

Waar komt Bee & Flow honing vandaan?

Nu je weet waarom je deze wonderhoning in jouw keukenkastje wilt hebben, wil je vast ook weten waar deze Manuka honing vandaan komt. De Manuka honing van Bee & Flow wordt geproduceerd door een gepassioneerde ecologische familieboerderij die van een duurzame levensstijl prioriteit heeft gemaakt. De honing is niet alleen goed voor jou maar door het holistische productieproces, ook voor het milieu. De Manuka struik zorgt bijvoorbeeld voor behoud van bodemkwaliteit. De bijenkorven staan het hele jaar op de boerderij waardoor de bijen non-stop profiteren van de stuifmeel- en nectarbronnen en de verpakking van Bee & Flow is 100% recyclebaar. Mooi spul die Bee & Flow!

De exclusieve Manuka honing is te bestellen via de website van Bee & Flow, een pot van 250 gram kost € 54,95

Met de kortingscode: WELKOM2021 ontvang je tot en met 31 mei 10% korting op je aankoop.