8 dingen die mensen met een ongelofelijke fantasie meteen herkennen

Op het eerste oog lijken mensen met veel fantasie heel normaal. Er komt een moment dat ze betrapt worden vanwege, nou ja, ongeloofwaardige hersenspinsels. Deze komen bij het ontbijt, onderweg of bij de koffiemachine. Fantasierijke mensen kunnen deze buitensporige gedachten niet onderdrukken. Dat is mooi maar daardoor worden ze niet altijd begrepen.

1. Mensen kijken gaat verder dan… kijken
Het is heurlijk om in de zomer op een terras neer te strijken om daar eens flink te koekeloeren naar alle verschillende types die voorbij paraderen. Alleen raakt een fantasierijk persoon zo verwonderd door al deze verschillende personen, dat hij er hele verhalen omheen verzint. Best vermoeiend zo’n dagje op het terras.

2. Ze hebben levendige dromen
Mensen met veel fantasie dromen heftiger dan mensen zonder fantasie. Er zijn mensen die zeggen dat ze nóóit dromen. Dat bestaat toch niet?

3. Fantasierijke mensen zijn een tikkeltje naïef
Als iemand zegt dat je morgen met het hele bedrijf een uitstapje naar Ibiza maakt, zal jij antwoorden: “OH ECHT! Mag ik mijn koffer gaan pakken?” Als de ander vervolgens zegt dat het een grapje is, druip je teleurgesteld af. “Het had toch gekund?”

4. Het zijn heuse drama queens
Waarom makkelijk denken als het moeilijk kan? Dat is toch oersaai. Om de meest simpele dingen verzint de fantast een heel verhaal.

5. Stel je eens voor…
Rolt dagelijks meerdere malen over je lippen. Je denkt altijd verder dan een ander en in jouw hoofd spelen zich hele scenarios af.

6. Ze denken in mogelijkheden
Want ze denken veel na en komen zo tot de meest creatieve ideeën, hersenspinsels waarbij een ander allang zou afhaken zijn voor iemand met veel fantasie nog steeds realistisch. YOU GO GIRL. Droom groot en laat je nooit tegenhouden.

7. Falen is part of their life
Omdat ze denken dat alles kan, worden ze ook wel eens overmoedig. Dingen gaan niet altijd zoals ze het in hun hoofd hebben. Bummer!

8. Ze pakken de draad snel weer op
Als het een niet werkt, zijn ze in hun hoofd allang weer met iets anders bezig. #wishfulthinking