6 x een knus huis met een schapenvacht

Nu is het nog zomer en zit je misschien helemaal niet op een schapenvacht te wachten, toch is zo’n vacht handiger dan je denkt. Zelfs in de zomer. Een schapenvacht is tijdloos en kun je bijna overal voor gebruiken. Binnen én buiten. Dus zie jij er een op een braderie of markt? Dan moet je hem meenemen!

Een vleugje shabby chique in de woonkamer
Met een schapenvacht is jouw interieur in mum van tijd minder kil. Bovendien is zo’n pluizige lap ook erg comfi op een bankje.
schapenvacht
Via

Warme voeten in de slaapkamer
Stel je eens voor: je stapt ’s ochtends je bed uit en stapt op een vacht dat naast je bed ligt. Heurlijk.
slaapkamer
Via
Zwoele zomeravonden
Er gaat niets boven zomeravonden. Als we ons in een hittegolf bevinden, doen we even niks met vachten enzo maar de overige – en dat zijn er veel – dagen van het jaar is het niet verkeerd om met je bips op een vacht plaats te nemen. En het staat gewoon gezellig… schapenvachtjes, kampvuur en de man met een gitaar.
schaap
Via
Op bed
Mis je net een beetje schwung in de slaapkamer? Probeer dan eens een schapenvacht op bed. Je hele slaapkamer heeft meteen een andere look.
da3565d350ce089f974be91795575f74
Via
In de eetkamer
Ook in de eetkamer komt de schapenvacht goed van pas. Je zit namelijk stukken aangenamer als je over jouw stoel een vacht drapeert.
via
Op een daybed
Het woord alleen al laat ons dagdromen over een plek zoals deze:
daybed
Via