3 dingen die je moet weten over de volle maan deze nacht

De energie van de volle maan op 30 april staat in het teken van ontmoeten. Ont-moeten. Niets meer of minder dan het loslaten van plicht, dwang of moeten om contact te maken met je diepste gevoelens. Ontmoet jezelf opnieuw en laat los wat jou tegenhoudt om te doen waar je van droomt.

1. Doordat deze volle maan in Schorpioen teken staat, kan het zijn dat je intense emoties ervaart en slecht slaapt. Je kunt zelfs griepachtige verschijnselen hebben. Onderga deze emoties en laat ze daarna los. Grijp de gelegenheid aan voor meer harmonie en balans!

2. Gebruikt de kracht van de lente om te bloeien, niet alleen voor de natuur is dit een periode van vruchtbaarheid, ook voor jezelf! Heb jij ideeën die al een tijd in jouw hoofd rondspoken? Wellicht een goed idee om er nu gehoor aan te geven. Want nu groeit de levenskracht en barst je van de energie die nodig is om doelen te bereiken. Ook in huiselijke sfeer is het tijd voor verandering. Nieuw interieur? Nu is het moment. Verhuis je binnenkort? Lucky you… want je uiterlijke huis is het verlengstuk van je innerlijke huis en dit is het juiste moment voor verandering. Doorzettingsvermogen, geduld en optimisme geven jou een duwtje in de rug.

3. Er wordt veel geschreven over je menstruatie en de maancyclus. Twee natuurlijke processen die met elkaar verbonden zijn. Menstrueer je met volle maan? Dan heb je te maken met twee tegenovergestelde energieën. Tijdens de cyclus is jouw energie naar binnen gericht, passief, rustig en intuïtief. Terwijl tijdens de volle maan energie naar buiten is gericht, actief en creatief. Dit betekent dat je vanuit je intuïtie en rust de kracht krijgt om te creëren. Ontmoeten. Ont-moeten. Loslaten. Menstrueren. Vind deze volle maan de kracht om los te laten wat je dwarszit!