10 dingen die je herkent wanneer je verschrikkelijk ongeduldig bent

‘Geduld is een schone zaak.’ Krijg je regelmatig te horen als jij weer eens ongedurig staat te wezen. Je wiebelt van het ene been op het andere want je hebt geen geduld. Nooit gehad.

Daar zit jij helemaal niet mee. Je wilt gewoon niet wachten. Punt. Terwijl dit ongeduldige past niet in de huidige maatschappij waarin we altijd maar kalm moeten blijven. KALM? Jij weet wat je wilt en daarom wil je het nu. Wachten is pure tijdsverspilling. Ongeduldig als je bent kun je vast niet wachten om te lezen wat jou nog meer typeert.

1. Pure stress door vertraging met het openbaar vervoer
HORROR! Dat is de reden waarom je liever met de auto gaat, alhoewel: file. Ook zo’n ding waar jij gruwelijk geïrriteerd door raakt. Hoe moeilijk kan het zijn? Dat op tijd rijden.

2. Mensen lopen zo langzaam
Vooral op plekken waar je met massa’s mensen samen bent, wil jij het liefst zo snel mogelijk iedereen voorbij. Tijdens het hardlopen ben jij al helemaal niet te genieten als iemand in de weg loopt. RUN BABY, FUCKING RUN!

3. Je kiest altijd de verkeerde rij bij de kassa
Oké oké, je had beter in de andere rij kunnen gaan staan. Als blikken konden doden dan was de toerist die met z’n creditcard probeert te betalen – lukt dus niet – alleen dood geweest.

4. Eten laten thuisbezorgen
Ook al kun je tegenwoordig precies zien waar jouw maal zich bevindt, geduld heb je nog steeds niet. Tussen het moment van bestellen en het moment van aanbellen zit jij op hete kolen. Nu hopen dat het eten ook nog warm is als het EINDELIJK arriveert.

5. Bestellen op een terras gaat nooit zonder slag of stoot
GODVER! Je zit al vijf minuten en er kijkt geen mens naar je om. JOEHOE! OBER? Na tien keer in je vingers knippen is het zover, je kan bestellen…

6. Jouw computer is je ergste vijand
Weet je hoe vaak die dingen vastlopen? Dat mag echt niet. No way. Niet weer. HUILEN! Je ramt op het toetsenbord maar daar wordt het niet beter van.

7. Je laat nooit iemand uitpraten
En maakt de zinnen van andere mensen af. Je weet toch al wat er komen gaat, denk je.

8. Is het paytime? Dan check je honderd keer je bankieren app
Je hebt nú geld nodig.

9. Slome harries in het verkeer…
Waarom rijden mensen maar 60 als je 80 mag?

10. Wachten in de rij voor het toilet
In de rij staan is niks voor jou, al helemaal niet als de nood hoog is. Wat je dan doet? Voordringen. Al die priemende ogen in je rug en boze blikken kunnen je niks schelen. Jij bent eerst. Punt.