Zon, zee en genieten dankzij de vakantienanny!

Daar is-ie hoor, de vakantienanny. Man man, wat heb je er naartoe geleefd. Die laatste loodjes waren als vanouds het zwaarst. En zonder de ouders onder ons te ontmoedigen, kan die vakantie met de koters niet de meest ontspannende trip worden genoemd. De nieuwste trend: neem een vakantienanny mee, en jij kan je batterij rechargen. Win-win!

Vakantienanny, je reddende engel of…?

Ik zie je bij de gedachte alleen al dagdromen. En da’s logisch! Ondanks dat ik geen moeke ben, kan ik het me ergens best voorstellen dat je even wat me-time nodig hebt. Daar spelen steeds meer vakantienannybureaus op in. Jij bent totaal in control als het gaat om waar en wanneer jij wel wat extra handjes, ogen en oren kan gebruiken. De travel nanny zal voor het ene gezin slechts sporadisch als vliegende keep invallen, bij andere gezinnen zal zij (of hij) als extra gezinslid aanvoelen. Is maar net hoe je er met de familie instaat.

Voor je portemonnee is zo’n vakantienanny wel een behoorlijk pittige tante (of oom), want de teller loopt 24/7 door. Vaak begint het uurtarief bij zo’n €10,- en dan komen daar de maaltijden en verblijfplaats nog bij. Maar hé als je het budgettechnisch aan kan, why not? 

P.s. Mocht je nog een nieuwe (side) job zoeken, dan is dit ‘m denk ik! Zon, zee, stuiterende kiddos met wie je een mooie tijd gaat beleven en een charmant salaris.