Zo verras jij je liefste moeder op moederdag

Zondag 12 mei is het moederdag. Ongeacht of je het nu commerciële onzin vindt of niet, het is altijd fijn om iets leuks met je moeder te doen. Mijn plan is om een wandeling te maken over de hei en daarna ergens neer te ploffen voor een oneindige late lunch met oesters en bubbels. Of misschien toch een massage? Hmm. Er is zoveel te doen dat ik niet kan kiezen maar mocht je het dus niet weten, dit zijn mijn lievelingstips voor moederdag.

Trek de natuur in
Een flinke wandeling in de buitenlucht doet wonderen voor je humeur. Terwijl je wandelt kom je vaak op de fijnste gesprekken, dus trek je wandelschoenen uit de kast. En als jullie flink wat kilometers hebben gemaakt, mag je best wel wat lekker snacken naderhand.

Massage
Verwen jezelf en je moeder met een massage. Wat voor een massage maakt eigenlijk niet uit… een voetreflexmassage is bijvoorbeeld fijn om te aarden en voor meer zelfliefde. Na een voetreflexmassage voel je je weer helemaal ontspannen. Bij MJ Amsterdam hebben ze bijvoorbeeld een hele fijne! Wel van te voren een afspraak maken, anders hebben de voeten pech.

Celsius Sunday | Moms and Mimosas
Mimosa’s, moeders en een zondagse lunch. Alleen maar liefde voor deze drie! Bij C.Amsterdam staat de Celsius sunday in het teken van moeders en dat wil je niet missen. Dee boozy bottomless lunch is namelijk speciaal voor moederdag samengesteld en jullie kunnen zelf kiezen voor 3-, 4- of 5-gangen. Reserveren zouden wij wel doen want je wilt niet dat je met je moeder weer huiswaarts moet keren. Ga snel naar de website van C.Amsterdam.

Keramiek
Vroeger dacht ik altijd: gadver keramiek. Nu denk ik alleen maar, wanneer mag ik weer? Keramieken is een rustgevende, creatieve en gezellige activiteit om samen met je moeder te ondernemen. Pluspunt is dat jullie beide iets moois mee naar huis nemen!

True Art of Giving
Niet overal ter wereld hebben moeders het goed. Er is armoede, oorlog en vrijheid is niet vanzelfsprekend. Veel vrouwen hebben wel iets anders aan hun hoofd dan gezellig een dagje keuvelen als vrouwen onder elkaar. Probeer daarom eens een cadeau te geven waarbij je niet alleen je moeder maar ook een andere vrouw iets geeft. Bijvoorbeeld door een gift aan te schaffen via de True Art Of Giving. Alle inkomsten gaan naar Because We Carry.