Zo verbeter je de textuur van je huid

1 op de 3 Nederlandse vrouwen tussen de 25 en 45 jaar heef te maken met huid-onzuiverheden en -oneffenheden wordt geschreven in een persbericht van Biodermal. Grove poriën, oneffenheden, droge of juist glimmende plekjes zorgen ervoor dat je er niet op je allerbest uitziet. De ene periode spelen deze oneffenheden meer op dan de andere periode en daarom heb ik geleerd om soms van huidproducten te wisselen.

Er vinden veel ontwikkelingen plaats op het gebied van gezichtsverzorging en je huid verandert onder invloed van hormonen en externe factoren. Waarom zou je je leven lang hetzelfde crèmepje gebruiken als er andere en waarschijnlijk betere opties zijn. Ik heb een makkelijke huid en vind het daarom niet zo spannend om van producten te wisselen. Ik gebruik wel eens wat waarvan ik denk, het ruikt lekker maar volgens mij is het ook niet erg als ik het niet gebruik. Een enkele keer ben ik echt verbaasd over het resultaat. Zo is mijn all time favorite dagcrème die van Kat Burki maar ik merkte ook flink verschil na het gebruik van de Biodermal Pure Balance lijn.

Deze nieuwe lijn bestaat uit een skin renewing cleasing mousse, een skin purifying dag gel-crème en een skin refining nacht balsem. Bijzonder aan de producten is de mild exfoliërende enzymen die erin zitten die je normaal gesproken alleen in peperdure potjes vindt. De actieve ingrediënten als vitamine C & E, hyaluronzuur en salicylzuur brengen de huid met de exfoliërende enzymen weer in balans. De producten zorgen voor reiniging, verzorging en hydratatie. Het ritueel begin je met de Skin Renewing Cleansing Mousse en overdag gebruik je de Skin Purifying Dag Gel-crème en ’s nachts de Skin Refining Nachtbalsem.

Benieuwd waar je de producten kunt kopen? Kijk dan op de website van Biodermal.