Niet zo lekker deze week? Deze kosmische gebeurtenis verklaart een hoop!

Deze week lijkt het of iedereen er beroerd aan toe is. Mensen zijn niet vooruit te branden, wat ze ook doen. Voldoende slapen, gezond eten en sporten helpen niet want dat jij je leeg en energieloos voelt heeft te maken met iets dat wij niet kunnen controleren.

In maart piekt de energie van de zon, hierdoor produceerde de zon zonnevlammen en plasmawolken waardoor magnetische velden ontstonden. Deze velden zitten vol geladen deeltjes die botsen met de atmosfeer. Normaal gesproken merk je hier niet veel van maar tussen 21 maart en 26 maart woedt de zonnestorm zo hevig dat het iets deed met het menselijke energieniveau.

Jouw verbindingen met energieën van buitenaf
Vooral gevoelige, spirituele en empathische mensen merkten verandering in gevoelens deze periode. Het is een gevoel van onrust omdat je wordt meegezogen maar je niet kunt verklaren waarheen. Gelukkig kun je de hevige energieën een beetje onder controle houden door te mediteren, rust te nemen en door positieve gedachten. Water drinken, wandelen in de natuur en energierijke voeding nuttigen houden je ook op de been. Het lichaam heeft rust nodig en moet de energie van buitenaf weer kwijtraken. Dit uit zich in hoofdpijn, spierpijn, honger, dorst, een verhoogde intuïtie, overgevoelige darmen, duizeligheid en het zien van lichtflitsen. Ook voel je opeens stukken beter stemmingen aan, boosheid maar ook liefde. Je voelsprieten staan aan! De intense activiteit aan zonne-energie kan in zijn hevigste vormen technologie uitschakelen. GPS is dan niet meer beschikbaar en vele huishoudens kunnen zonder stroom komen te zitten.