Zo krijg je volle lippen zonder fillers


Fake it till you make it. Dat is de beste truc op smalle lippen meer volume te geven. Ik ben helaas niet bedeeld met volle lippen maar ik vind het enig bij andere vrouwen. Vollere lippen is wat mij betreft een schoonheidsideaal en ik wil het! Alleen vind ik het doodeng om fillers in te spuiten én daarna zit er toch iets in je lichaam wat er eigenlijk niet hoort. Vooral dit laatste beangstigd mij en daarom heb ik de ultieme manier gevonden om mijn lippen op een natuurlijke manier voller te laten lijken.

Iedereen kent de Hema en daar hebben ze alle tool die je nodig hebt. De B.A.E. make-uplijn ontwikkelde namelijk verschillende producten waarmee vollere lippen gegarandeerd zijn. Ik nam de proef op de som en maakte gebruik van het lippotlood 08 fireball en de B.A.E. glitz lippenstift 08 love at first sight.

Het potloodje is erg geschikt om de lippen mee in te kleuren en met de lippenstift geef je je lippen glans waardoor je optisch nog meer volume krijgt. Je snapt: deze twee producten zijn tegenwoordig mij geheime wapen.

volle lippen

  1. B.A.E. lippotlood 08 Firebal, €4,50 Hema
  2. B.A.E. glitz lippenstift 08 love at first sight, €5 Hema 

Aanbrengen
Ik moet zeggen dat ik een kwastje gebruik om het lippotlood egaal te verdelen en de lippen zo gelijkmatig in te kleuren. Daardoor creëer ik een natuurlijke vollere lip.

Vegan
Deze producten zijn is vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.