Zo krijg je een glow op je gezicht

De beste en blinkendste highlighters zorgen voor een altijd uitgeslapen, jonge uitstraling. Echt, highlighter does the trick voor een altijd mooie glow. Sinds ik het spulletje gebruik krijg ik zo vaak complimenten. Mijn jukbeenderen komen beter uit, wallen vallen minder op. Alles ziet er gewoon beter uit met een likje shine op je gezicht en dat weet ook Gucci Westman, make-up artist van A-listers als Drew Barrymore, Cameron Diaz en Jennifer Aniston. Altijd al willen weten waarom deze celebrities er net zo cool, effortless en minimalistisch uitzien als Gucci herself? Haar eigen make-up lijn is de truc!

Voor haar eigen label Westman Atelier, verkrijgbaar bij Skins Cosmetics, combineert ze plantaardige ingrediënten met actieve stoffen. Al haar producten bieden de drie volgens Gucci essentiële tekenen van moderne schoonheid: luxe, werkzaamheid en cleane, verantwoord ontwikkelde ingrediënten. Haar lijn bestaat met name uit teint-verbeterende producten en de super loaded tinted highlight is mijn favoriet.

Gucci Westman

Het product is geschikt voor verschillende huidtypes en je brengt het aan met een speciale blend-brush. Je brengt het aan op je wangen of net iets daarboven maar ook onder je wenkbrauwen creëer je op een subtiele manier een frisse blik. See it yourself. In deze video laat Gucci Westman zien hoe ze de Super Loaded Tinted Highlight gebruikt!

Koop de Super Loaded Tinted Highlight voor €80 bij Skins Cosmetics