Zo creëer je een boho chique interieur

Naast schrijven is het stylen van interieurs mijn grote passie. Ik heb inmiddels meer dan één huis een nieuwe look gegeven en I like it. Ik struin stad en land af naar snuisterijen en eyecatchers. Duur, goedkoop, nieuw, tweedehands. Het gaat om de mix.

Vaak krijg ik de vraag: “wat is jouw stijl” en dit is ingewikkeld. Ik heb namelijk niet één stijl maar pik liever overal een beetje van mee. Dit geldt voor mijn garderobe en interieur. Soms heb ik zin een klassiek look met een Franse twist en een dag later ga ik voluit met prints. Mijn stijl hangt van mijn mood af. Daarom kan ik mensen goed helpen met hun interieur… en is mijn eigen interieur een mix van modern, minimalistisch, bohemian, klassiek en natuurlijk. In juni gaan wij verhuizen en ik heb grootste plannen voor onze nieuwe stek. Maar omdat ik mijn oude interieur ook zo fantastisch vindt, deel ik graag een paar tips!

Home is a place for cocooning and to feel safe. Wherever we go! . . . . . #home #homedecor #safeplace #amsterdaminterior #interiordesign #chicplants #darlingmovement #verilymoments #livefolk #eames #girl #homeiswheretheheartis

Een bericht gedeeld door Annemarie Hartsuiker- vd Ven (@jesuisannemarie) op


De woonkamer is vrij hoog omdat we in een loft wonen. Lang geleden was ik ooit in een loft waar ik een prachtig illustratie van Petra Lunenburg zag hangen. Deze illustratie hangt nu bij ons in huis! Ik vond hem bij OODE, een gallery voor weeskunst. Hij hing niet in tentoongesteld maar ik raakte met de eigenaresse aan de praat over deze illustratie die ik lang geleden ooit spotte en hoe toevallig, ze had precies dit werk in de opslag liggen. Ik was meteen verkocht! De stoelen zijn door Eames ontworpen. De kussen zijn van de Sissy Boy en het Beni ourain tapijt komt van Marktplaats. Net als het Italiaanse panter beeld. Omdat wij hartje Amsterdam wonen is groen in huis wel lekker, dus hebben wij een mooie grote plant aangeschaft bij Chic Plants.

You’ve got to get up every morning with a smile on your face so make it happen! . . . . . . #interiordesign #bedroomdecor #bedroomgoals #handira #artillustration #mydromme #thatsdarling #darlingweekend #verilymoment #slowliving #naturalliving

Een bericht gedeeld door Annemarie Hartsuiker- vd Ven (@jesuisannemarie) op


De slaapkamer is een mix tussen oud en nieuw. Het dressoir is nog van mijn oma geweest en heb ik wit geverfd. De spiegel heb ik in de schuur gevonden. Op de vloer ligt een tapijt van Dromme en over het bed een vintage handira (Marokkaanse bruidsdeken). Tegen het dressoir staat een werk dat ik zelf heb gemaakt en op het dressoir heb ik een vaas van Anna & Nina staan. Verder kan ik niet zonder de Linen Spray van Marie-Stella-Maris. Als je goed kijkt zie je rechts van het raam nog een juju-hat, een Afrikaanse verentooi.

Keep both feet on the ground for balance but kick out your shoes and fly away for new adventures! . . . . . . #mydromme #adventuretime #naturalliving #wonderfulmoments #thatsdarling #verilymoment #girl #interiordesign

Een bericht gedeeld door Annemarie Hartsuiker- vd Ven (@jesuisannemarie) op


Nogmaals het tapijt van Dromme en de handira met daarop instappers van Aska.

A sunday morning to let go of things you didn’t do right and focus on all you are becoming! . . . . . . #interiordesign #amsterdaminterior #darlingweekend #sundayquote #verilymoment #livingroomdecor #homedecor #girl #neverstopexploring #vscocam #slowliving

Een bericht gedeeld door Annemarie Hartsuiker- vd Ven (@jesuisannemarie) op


De eetkamers stoelen zijn van Sol Y Luna, de tafel hebben we lang geleden bij Loods5 gekocht.

Eat chocolat. Go for a run. Book a flight in spring. Drink wine. Dance if nobody is watching. Take a long bath. Burn candles. Read a book. Learn to be with yourself . . . . . #spingtime #burncandles #learntoloveyourself #thatsdarling #verilymoment #vscocam #saltlamp #slowliving #naturalliving #hippiechic

Een bericht gedeeld door Annemarie Hartsuiker- vd Ven (@jesuisannemarie) op


Details, details… ik heb áltijd geurkaarsen in huis en een himalaya zout kaars. Het mooie beeldje heb ik van een vriendin gekregen voor ons huwelijk. De roomsprays zijn van Skins Cosmetics van Diptyque en Byredo. Lievelings!!

New year, new goals… but with no rush #takeitslow and we will see what is going to happen! . . . . . . . #chesterfield #slowliving #amsterdam #interiorthings #morrocanpillows #loft #naturalliving #darlingmovement #verilymoment #girl #livinginthemoment #interiorgoals #vscocam #newyearmood

Een bericht gedeeld door Annemarie Hartsuiker- vd Ven (@jesuisannemarie) op


De bank verhuisd al jaren met mij mee… hij stond al in mijn eerste studentenwoning! De kussens zijn een souvenir uit Marrakech en de tak is gevonden in een Nederlands bos.

Home?? . . . . . . #vsco #guardiancities #coffee #travelphotography #wanderlust #vscodaily #livefolk #freepeople #keepitwild #igrecommend #thatsdarling #girl #style #living #huffpostgram #instagoodmyphoto #bloggergals #letsneverforgetthosedays #ootdmagazine #instagood #cntraveler #amsterdam #amsterdamlife #interiordesign #homedecor #interiorgoals #amsterdampeople

Een bericht gedeeld door Annemarie Hartsuiker- vd Ven (@jesuisannemarie) op


De open haard is het pronkstuk in de woonkamer en deze zat al in het huis toen mijn man het kocht. De stoel is een vintage design klassieker uit de jaren 60 van Gelderland. Deze is van de  oma van Boy geweest en was eerst rood. Wij hebben hem opnieuw laten stofferen en zo staat ‘ie serener en past deze goed bij de kleuren van de haard. De boot is ook een erfstuk van de opa van Boy (mijn man).

Cosy corners at home?? . . . . . . . #interiordesign #instagood #girl #ceesbraakman #retro #vintage #furniture #artichoke #fleamarket #fest #amsterdam #amsterdamlife #amsterdamhome

Een bericht gedeeld door Annemarie Hartsuiker- vd Ven (@jesuisannemarie) op


Ik houd van bloemen dus heb ik altijd minimaal twee soorten boeketten staan.

The couch where you can make yourself comfortable… #noplacelikehome ?@ineke.tak . . . . . . #vsco #guardiancities #coffee #travelphotography #wanderlust #vscodaily #livefolk #freepeople #keepitwild #igrecommend #thatsdarling #girl #style #living #huffpostgram #instagoodmyphoto #bloggergals #letsneverforgetthosedays #ootdmagazine #instagood #cntraveler #amsterdam #amsterdamlife

Een bericht gedeeld door Annemarie Hartsuiker- vd Ven (@jesuisannemarie) op


Hier nogmaals de bank maar nu met het stalen raam waardoor onze slaapkamer afgescheiden wordt van de rest van de woning. Dit zorgt ’s nachts voor rust!

Volg mij op Instagram voor meer inspiratie en updates over mijn nieuwe huis!!