WIN: 3 mooie producten van het knappe én natuurlijke beautymerk LXMI

LXMI is nieuw in Nederland en dit beautymerk is mooi van binnen én buiten! Want steeds vaker kiezen mensen voor cruelty free, diervriendelijke en duurzame producten. Opdat je ze niet alleen direct wilt gebruiken, maar ook zonder schaamte op de kaptafel wilt zetten.

LXMI is een revolutionair beautymerk dat staat voor krachtige huidverbetering op basis van natuurlijke producten. Daarnaast wil het merk graag wat terugdoen voor de makers. Leila Janah, de oprichtster van LXMI en tevens CEO van Samasource, gelooft in een transparante keten die staat voor eerlijke ingrediënten en een eerlijk loon. Daarom verdienen de Oegandese vrouwen die de Niloticanoten die gebruikt worden voor de LXMI producten plukken en verwerken, drie keer zoveel salaris dan de Oegandese standaard. Op deze manier kunnen ze een beter bestaan opbouwen voor zichzelf en hun familie.

Dit merk staat voor schoonheid voor iedereen: voor de maker en de eindgebruiker. Alle natuurlijke producten weren gemaakt op basis van Nilotica balm, afkomstig van de noten van de zeldzame Nilotica. De werkzame stoffen uit de Nilotica noten zijn vetzuren (stimuleert de natuurlijke aanmaak van vetten waardoor de huid gehydrateerd blijft), allantoïne (voor de celvernieuwing) en vitamine A en E (aanmaak van collageen). De balm zorgt voor een natuurlijk stralende huid en helpt huidveroudering tegen te gaan. De producten uit het assortiment zijn krachtig in huidverzorging en zo puur natuurlijk, je zou het bij wijze van kunnen eten!

De collectie bestaat uit een hydraterende crème (Pure Nilotica Melt) die je ook als masker kunt gebruiken, een dagcrème (Crème du Nil), een highlighter (Nilotica Goddess Glow), een hand- en body crème (Pure Nilotica Hand & Body Melt) en een lippenbalsem (Nilotica Lip Melt).

Wij mogen een setje met de volgende producten weggeven:
lxmi
Een 100% natuurlijke lippenbalsem die belooft je lippen extra aandacht te geven, door ze intens te verzorgen.
Lip Melt (30 ml) – €22,20
Dit is dé crème die jouw droge huid in de winter extreem zal hydrateren en kleine imperfecties minder maakt. De balsem heeft een olieachtige formule die wanneer het in aanraking komt met de huid, smelt door de lichaamswarmte en verandert in een olieachtige substantie. De olieachtige substantie trekt snel in de huid maar laat een vettig laagje achter op de huid.
Pure Nilotica tube (50 ml) – €27,20
Crème Du Nil is een hydraterende crème die luchtig aanvoelt en die de poriën minimaliseert. Deze crème is te gebruiken als dagcrème en je kunt hem gebruiken voordat je je make-up aanbrengt omdat ‘ie snel in de huid trekt. Ook ’s nachts is het een fijn product om de droge / gevoelige huid extra te verzorgen. Door de hibiscus heeft het product een lichte exfoliërende werking en de vanille werkt ontstekingsremmend. In de crème zit een vleugje hibiscus, wat voor een efxoliërende werking zorgt. Ook bevat het product vanille, wat ontstekingsremmend werkt.
Crème de Nil travelsize (15ml) – €23,80

Mail je adres naar enfait@madpacmedia.com als je kans wilt maken!

LXMI is online verkrijgbaar via Cult Beauty en is te koop bij conceptstore Gekaapt in Amsterdam.