Welke foundation past bij jou?

Ben je op zoek naar de perfecte Natuurlijke foundation? Dan kunnen wij je helpen! Foundation smeer je iedere dag op je gezicht. De huid neemt een deel van deze ingrediënten op in het lichaam aangezien de huid een membraan is. Dus zorg ervoor dat wat er in je foundation zit niet schadelijk voor je is!

Wij helpen jou je droom foundation vinden door de verschillende foundations van Ere Perez en hun kwaliteiten uiteen te zetten. De make-up van Ere Perez is 100% natuurlijk. Wat ook leuk is om te weten is dat: Ere Perez 100% CO2-neutraal bedrijf is en er hard aan werkt om de C02-uitstoot te verminderen. Emissies die worden gecreëerd in het kader van hun bedrijfsactiviteiten worden gecompenseerd door te investeren in windenergie in Mexico. Ere Perez test nooit op dieren.

Quinoa Water Foundation – deze lichtgewicht, op water gebaseerde, vegan foundation heeft een feilloze lichte tot matige dekking die kan worden vergeleken met een ‘getinte moisturizer’ of BB Cream. De foundation bedekt roodheid, pigmentvlekken en fijne lijntjes en laat je natuurlijke sproeten toch doorschijnen. De matte finish maakt deze foundation perfect voor de zomer en voor mensen met een vettere huid. Gemaakt met Quinoa waardoor deze foundation eiwitten bevat die zorgen voor huidregeneratie.

Weet je niet welke kleur bij je huidteint past?
* Haze: past bij een porselein tot lichte huid met roze ondertoon.
* Dawn: het beste voor lichte/ medium tot medium huidtinten met een meer geel dan roze ondertoon.
* Dusk: het beste voor medium/ donkere tot donkere huidtinten.

Oat Milk Foundation – deze medium tot full coverage foundation is niet vet, laat je huid ademen en geeft een vlekkeloze dewy-finish. Met ster-ingrediënt Havermout, bekend om zijn hydraterende eigenschappen en perfect om de pH van je huid in balans te houden.

Weet je niet welke kleur bij je huidteint past?
* Latte: het beste voor porselein en lichte huid met roze ondertoon.
* Honing: het beste voor lichte huidtinten.
* Chai: het beste voor een lichte tot medium huid met gele ondertoon.
* Caramel: het beste voor een gouden, warme huidteint.
* Brew: het beste voor medium tot donkere huidtinten.
* Mocha: het beste voor diepere huidtinten.

Match je foundation kleur met de Arnica Concealer met dezelfde naam!

Calendula Powder Foundation – deze natuurlijk foundation poeder geeft een dekking waardoor de huid kan blijven ademen, poriën niet verstopt raken en toch alle oneffenheden van de huid ‘bedekt’. Het resultaat: een prachtige velvet finish die de hele dag perfecte dekking geeft. Met ster-ingrediënt Calendula, bekend door de eigenschap om huidgenezing te stimuleren, daardoor is deze natuurlijke poederfoundation ideaal voor mensen met huidaandoeningen zoals acne.

Weet je niet welke kleur bij je huidteint past?
* Light: het beste voor een witte tot lichte huid met roze ondertoon.
* Medium: het beste voor een warme tot medium huid met gele ondertoon.
* Tan: het beste voor gebruinde tot donkere huidteint.

foundation

Translucent Corn Powder – deze ultralichte, veelzijdige en doorzichtige poederfoundation is fenomenaal in het absorberen van olie en vettigheid op het gezicht waardoor je huid niet gaat glanzen. Perfect voor een vette huid! Dankzij de matte afwerking en de kleurloze eigenschappen gebruik je deze poeder om de glans op je gezicht weg te nemen, of als afwerking over je foundation, oogschaduw en/of lippenstift om make-up ‘vast te zetten’.

Tip van een expert: als je zoals Erin lange en wat vettere wimpers hebt, stuif dan een beetje Translucent Corn Powder onder en boven je ogen om te voorkomen dat je mascara uitloopt.

We houden net zo veel van Ere Perez door wat ze niet in hun producten verwerken als voor alle ster-ingrediënten die ze er wel in verwerken. De producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten die de natuurlijke schoonheid van je huid bevorderen.

Deze ingrediënten zal je nooit terugvinden: Parabenen * Talk * Propyleenglycol * BHT & BHA * Paraffine * Petrolatum * Lood * DMDM Hydantoin * Nanodeeltjes * Synthetische geuren * Mineralen olie * Imidazolidinyl Ureum.

Love & Sunshine,

Erin en Floor

Volg ons op voor meer Nourished Nederland op: Facebook & Instagram Of neem een kijkje in de webshop of blog: Nourished Nederland