Weekendtip: Holistik Conscious Christmas Fair 15 & 16 december

Dit weekend is het zover: de Holistik Kerstfair! En als ik Karlijn en Evelyn een beetje ken wordt het weer een schitterend event. Deze twee vrouwen! Ze toveren alles om tot een magisch feestje maar dan op een eerlijke manier. Materiële zaken mogen ze dan niet zo belangrijk vinden, de mooie dingen van het leven zeker wel. Daarom is er dit jaar weer een Holistik Conscious Christmas Fair waar de lichtjes schitteren, de vuurkorven je verwarmen en de merken je up-to-date houden over mooie duurzame gifts. Goed om te geven! Bovendien gaat er €1 per verkocht kaartje naar Het Vergeten Kind, een organisatie die zich inzet voor een veilig en liefdevol thuis voor kwetsbare kinderen. Juist in de decembermaand!

Ethics + esthetics
Wat kun je verwachten op deze bijzondere kerstmarkt in The College Hotel in Amsterdam? Op zaterdag 15 en zondag 16 december ervaar je een vorm van luxe die verder reikt dan de reguliere luxe brands. Ethics + esthetics komen samen onder een dak. Ofwel: mooie producten die zijn gemaakt met respect voor mens, dier en natuur én bijdragen aan een gezond en gelukkig leven voor iedereen.

event holistik

Facereading, Tarotkaarten, Healings en een handanalyse
Behalve het aanschaffen van spullen is het logisch dat je bij Holistik ook ervaringen kunt kopen. Zoals een handanalyse (€10) door Melissa Kamstra of een mini facereading op basis van de Traditionele Chinese Geneeskunde door Chaja Kruijssen. Dorrith Beijnes geeft korte healing sessies en lifecoach Felice Derkinderen geeft no-nonsense Tarot consulten. Voor een van deze waardevolle ervaringen moet je er op tijd bij zijn, reserveer bij de incheckbalie vliegensvlug en plek!

De Conscious Christmas Fair vindt plaats op zaterdag 15 december van 16.00 uur tot 21.00 uur en zondag 16 december van 11.00 uur tot 17.00 uur, op een goed bereikbare locatie in hartje Amsterdam: The College Hotel. Tram 24 stopt voor de deur.
Ben je erbij? Tickets bestel je hier.

Cadeautje voor onze lezers!
De lieve meiden van Holistik stellen een aantal gratis kaarten ter beschikking. Mail naar enfait@madpacmedia.nl als je erbij wilt zijn!

holsitik fair