Weekendtip: Colourful Rebel pop-up store in Amsterdam

Van 27 maart tot en met 9 april is het eindelijk zover: dan laat Colourful Rebel de nieuwe branding zien tijdens de pop-up store in Amsterdam. Daar wil je bij zijn, want als de lente nog niet letterlijk in de lucht hangt (haaaai regen!), vind je deze wel in de store met alle zomerse kleuren.

De pop-up store is net een snoepwinkel met fijne voorjaarskleuren. In de pop-up staat naast de vrouwencollectie ook de Spring/Summer 2023-mannencollectie in de schijnwerpers. Het merk lanceerde vorig jaar voor het eerst een mannenlijn. Hierin had het modelabel de luxe om all out te gaan, aangezien Colourful Rebel is gebouwd op de verkoop van damesproducten.

Cape Town is calling

De Colourful Rebel Spring/Summer 2023-collectie is geschoten in Kaapstad, de favoriete stad van de oprichters. Een perfecte keuze, gezien de lijn bestaat uit kleurrijke shorts, overhemden, jasjes, T-shirts en jurken. Het merk gebruikte nieuwe materialen zoals crochet, satijn en voor mannen heavy cotton met een van de beste wassingen die je kunt vinden.

Colourful Rebel

Het Amsterdamse kledingmerk Colourful Rebel bestaat alweer sinds 2013 en staat bekend om kleurrijke dessins voor mannen en vrouwen. Het modelabel ontwerpt tops, broeken, sweaters en hoodies voorzien van prints voor alledaagse gelegenheden. Het modelabel is opgericht door de Nederlandse tweelingbroers Frank en Bas van de Brug en begon ooit als een lifestyle magazine.

Inmiddels is het merk een gevestigde naam en kun je er terecht voor eye catchers in de garderobe.

De pop-up is van 27 maart tot en met 9 april Gerard Doustraat 76 in Amsterdam

Lees ook: deze geurkaarsen wil je hebben.