Weekendtip: Affordable Art Fair

Kunst kieken! Dat doe je van 1 tot en met 4 november tijdens de Affordable Art Fair in Amsterdam. Perfect voor affordable kunstaankopen of om gewoon lekker rond te struinen zonder iets te kopen. Samen kunst kijken is weer eens wat anders toch? Dus trommel je man, vriend, vriendinnen of familie bij elkaar en laat je inspireren door hedendaags werk van jong talent en gevierde namen uit de kunstwereld.

Op de beurs zijn werken te vinden vanaf € 100 tot een maximale prijs van € 6.000 incl. btw. Voor elke verzamelaar hangt er dus wat tussen! Ook wat smaak betreft komt ieder aan z’n trekken: de kunstenaars hebben allen een andere stijl. Op iedere beurs is een inpakservice aanwezig zodat de aangeschafte kunst direct mee naar huis kan.

Openingstijden
Woensdag 31 oktober
18:00 – 22:00 uur

Donderdag 1 t/m zondag 4 november iedere dag vanaf 11:00 uur

Vrijdag 2 november
18:00 – 22:00 uur

Friday night date night (speciaal kaartje; muziek, drankje en diner)
Op vrijdagavond 2 november bezoek je de Affordable Art Fair voor een romantisch avondje kunst kijken, inclusief lekkere lasagne en een goed glas wijn. De ‘all-in’: lekkere lasagne, de heerlijke wijnproeverij en natuurlijke toegang voor de beurs voor 30 euro. De wijnproeverij zonder toegangskaartje is 15 euro.
wijn