Waarom is een Carbon Laser Peel dé nieuwste beauty trend? Annemarie ging naar KNAP Institute in Amsterdam en probeerde het uit

De Carbon Laser Peeling is hot en veel sterren zijn fan. Ik vroeg me af, waarom is het zo goed? Wat zijn de voordelen? Daarom ging ik naar KNAP Institute om het zelf te ondervinden. Allerfijnst is dat de behandeling summer proof is dus je hoeft niet te wachten tot de zon verdwijnt. De peeling geeft je huid een flinke boost en zorgt voor huidversteviging, collageenproductie verminderen van de pigmentvlekken, littekens en grove poriën. Al na één behandeling zie je verschil en heb je een mooiere huid.

Een peeling is een van de meest effectieve methoden om de conditie van de huid te verbeteren. Mensen met een gladde, stralende huid ondergaan vaak meer dan eens een peeling. Niet iedereen is blessed met een mooie huid van zichzelf. Sterker nog: de meeste mensen hebben een vette of droge huid met onzuiverheden. Ik mag niet klagen over mijn huid maar dit wil ik in de toekomst ook niet doen. Zo nu en dan onderhoudsbeurt is daarom belangrijk!

De Carbon Laser Peeling
Omdat ik geen specifieke klachten heb, is de Carbon Laser Peeling erg geschikt. De Carbon peeling (een medisch carbon mengsel met vitaminen en mineralen) pakt de bovenste huidlaag aan, zorgt voor een detox van de huid en maakt de huid steviger. Eerst wordt de Carbon aangebracht op de gezichtshuid. Als de Carbon is ingetrokken start de behandeling met een Q-Switch ND Yag Laser waardoor de diepere huidlagen worden bereikt. Dit stimuleert de productie van collageen en vermindert de talgproductie. Het doet geen pijn, het maakt wel herrie. Maar dat geeft de specialist aan dus je schrikt er niet van! Het fijne is, na de peeling heb je geen downtime. Je kunt meteen weer in de zon en je vervelt niet. Overigens is het altijd belangrijk om je huid in te smeren met een SPF die je beschermt tegen UV. De kracht van peelings zit in het herhalen en doseren ervan, niemand heeft dezelfde huid dus best logisch! Het resultaat van de peeling pakt niemand je meer af maar de huid verandert en daarom is een kuurtje het allerbeste. De huid veroudert en daarom ben je nooit klaar met de verzorging!

Mijn huid na de peeling

Mijn huid na de peeling

Wil jij een Carbon Laser Peeling ondergaan? Dat kan voor €240 bij KNAP Institute in Amsterdam.