Voor op je wishlist: de nieuwe Caro Bag van Dior

Kan jouw garderobe wel een chique upgrade gebruiken? Aanschouw dan de nieuwste parel van Dior: The Dior Caro Bag. Een ode aan de zus van Christian Dior, Catherine Dior – die de bijnaam Caro draagt. Deze nieuwe tas is ontworpen uit zacht kalfsleer met Cannage-motief en verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, sky blue en mint groen. Welja. Wij kunnen nu al niet kiezen! Speel je op safe met zwart? Of kies je voor een zomerse, zachte tint die ook tijdloos lijken te zijn.

Dior caro

 

De Dior Caro bag is verkrijgbaar in twee verschillende formaten die beiden over een schitterende afneembare kettingriem beschikken die je kunt vervangen door een brede geborduurde schouderband. Voor ieder wat wils! De klep van de soepele tas is afgewerkt met een draaibare ‘CD’-sluiting van vintage verguld metaal, geïnspireerd door de dop van een parfumfles. Al met al kunnen we stellen dat het gaat om een verfijnd tas die nimmer uit de mode raakt. Een investering. Of je nu overdag of s’avonds iets extra’s aan je look wilt toevoegen, dit exemplaar van Dior stelt je niet teleur.

Dior cargo bagDe tassen van Dior worden met liefde en vakmanschap gemaakt in het atelier in Italie. Nadat het leer heel precies is gesneden, begint de quilting fase die veel manuren in beslag neemt. Één tas heeft 18.000 steken nodig om het subtiele cannage effect te creëeren. De ambacht en hoge kwaliteit materialen maken het een hele investering maar dan heb je ook wat!