Things we like: krakend katoen en een vers-op-het-bed gevoel met Crisp Sheets

Sommige dingen zijn onbetaalbaar maar toch te koop. Zo vind ik verse lakens en krakend katoen het allerfijnste om onder te slapen. Aangezien we een groot deel van ons leven in bed doorbrengen wil ik hier best in investeren. Met Crisp Sheets beddengoed van crisp cotton zit je eigenijk altijd goed: dit beddengoed is kwalitatief, betaalbaar en stylish. Ja. Het oog wil ook wat! Zeker als het buiten koud en guur is, willen we zoveel mogelijk tijd in bed spenderen!

crips sheets

Lara Jans is de oprichtster van het Amsterdamse merk Crisp Sheets en ontwerpt meerdere collecties per jaar. Ze werkt regelmatig samen met andere Nederlandse talenten zoals Cate Adriana die de mooiste kunst maakt. Ik heb dan ook een werk van haar gekocht en toevallig past het nieuwste beddengoed van Crips Sheets daar perfect bij! Ook belangrijk: het bedtextiel wordt op een eerlijke manier geproduceerd en bevat geen chemicaliën.

cate adriana

Naast de gewone collecties biedt Crisp Sheets ook beddengoed in een kwalitatief hoogstaand stonewashed katoen. Deze superzachte kwaliteit met een perzikachtige touch laat de huid ademen en zorgt voor een uniek gevoel.

detal