Té leuk: win je eigen Farrow & Ball kleur

Ken je Farrow & Ball? Dit merk gaat je leven meer kleur geven! Letterlijk en figuurlijk want Farrow & Ball is een milieuvriendelijk Brits merk wat verf maakt. In de knapste kleuren! Daarvan wil je gegarandeerd een likje op je muur… en het leuke is: je zou zomaar jouw eigen kleur kunnen ontwikkelen. Farrow & Ball nodigt je namelijk uit om deel te nemen aan een wedstrijd waarbij de prijs een speciaal gecreëerde verftint is, geïnspireerd op kleuren die JIJ in de natuur kunt ontdekken.

Deze creatieve wedstrijd sluit aan op de lancering van het Colour by Nature palet van Farrow & Ball in samenwerking met het Natural History Museum afgelopen najaar. De collectie van 16 levendige en juweelachtige verftinten is geïnspireerd op Werner’s Nomenclature, gepubliceerd in 1814. Het oorspronkelijke palet dat de kleuren van de natuur categoriseerde.

Wereldwijd kunnen mensen deelnemen aan de wedstrijd en er worden door een panel van juryleden maar liefst vijf kleuren gekozen. Stel dat je wint, dan wordt jouw kleur geproduceerd in de de fabriek in Dorset en natuurlijk mag jij een bezoekje brengen aan deze fabriek. Ook ga je als winnaar naar het iconische Natural History Museum in Londen, krijg je een goodiebag én 10 liter verf. In jouw kleur. Origineler kan het niet! Waar wacht je op?

Zo kun je meedoen:
-Trek erop uit en vind je favoriete kleur!
-Post je beste foto op www.farrow-ball.com/win (of het nu een blad is, de lucht of zelfs een vogel!)
Vertel ons in het bijschrift welke naam jij je eigen kleur geeft, waar je het hebt gevonden en je leeftijd.
-Je kan direct deelnemen aan de wedstrijd.
– Bij het sluiten van de wedstrijd (27 mei 2020), zullen we vijf van onze favoriete inzendingen kiezen als winnaars. Met elke winnaar nemen we persoonlijk contact op om de prijs te regelen. *Algemene voorwaarden zijn van toepassing, zie website.