Spannend! Hoe gaat zo’n 3D-Consult bij Bergman Clinics eigenlijk?

Na maanden – of zelfs jaren – wikken en wegen is het zover. Je hebt de knoop doorgehakt en trekt de stoute schoenen aan. In je hoofd heb je het eigenlijk al besloten: je gunt jezelf een paar nieuwe borsten of je wilt jouw borsten van vroeger terug. Op het internet heb jij keurig je huiswerk gedaan. Wat blijkt? Er zijn zoveel mogelijkheden! Hoe ga jij uitvogelen welke borstvergroting voor jou de beste is? Dat kan dus met het Bergman Clinics 3D-Consult™.

Wij zijn erg benieuwd hoe zo’n 3D-Consult nu eigenlijk gaat. We hebben het namelijk over een persoonlijk en intiem onderwerp. Jouw lichaam is je allerbelangrijkste bezit en daar wil je alleen het beste voor. Het is vaak een grote stap om een afspraak te maken bij de plastisch chirurg. Toch is dit noodzakelijk, want pas als je daar bent geweest, kun je je een goed beeld vormen. Dan pas weet je écht of een borstvergroting is wat jij wilt.

Op naar de plastisch chirurg
Voordat je op consult gaat is het handig om al je vragen op papier te zetten. Zo weet je zeker dat je niks vergeet! Dan is het zover. Tijdens een consult gaat het vooral om wat jij wilt. Het gaat om jouw borsten, dus logisch. Jij bent eerst aan het woord, pas daarna kan de plastisch chirurg op basis van jouw persoonlijke wensen  een eerlijk advies geven en – jawel – passen. Want dat is één van de manieren om te kijken welke vergroting het beste bij je past. Nadat de plastisch chirurg jouw (ontblote) borsten heeft opgemeten krijg je een pasbeha aan. Hier overheen trek je een strak hemd aan. Door middel van pasprotheses kun je op jouw lichaam zien of het volume ongeveer is wat jij wilt. Juist. Ongeveer. Want het is best lastig om je je nieuwe borsten voor te stellen.
3d consult

Het effect van je keuzes in 3D op het scherm
Het Bergman 3D-Consult is nieuw en dé uitkomst voor vrouwen die zich moeilijk een voorstelling kunnen maken van het resultaat. Bij Bergman Clinics is het mogelijk om door middel van een scan rondom je lichaam, die de arts tijdens het consult met een Ipad van je (ontblote) borsten maakt, je nieuwe borsten in 3D op een scherm te zien. Vind je ze te groot? Dan kan er digitaal een maat minder vulling in. Ook zie je door middel van deze 3D-simulatie erg goed het verschil tussen ronde en anatomische prothesen. Je ziet dus meteen wat voor ’n effect de borstvergroting bij jou heeft. Zijn de borsten wel in verhouding met je lichaam? Ziet het er niet onnatuurlijk uit? Geven de prothesen voldoende vulling? Thuis kun je dit allemaal rustig opnieuw bekijken en bespreken met de mensen om je heen, want de scan wordt naar je e-mailadres gestuurd. Het fijne van zo’n 3D-Consult is dat je het beeld steeds voor ogen kunt halen. Zo worden eventuele twijfels over je genomen beslissing weggenomen, want de stap naar ‘nieuwe’ borsten, die maak je maar één keer.

Thuis de 3D-simulatie alvast uitproberen? Met de lightversie kun je op je eigen smartphone, tablet of computer kijken wat het beste bij jou past. Nu exclusief op Bergmanclinics.nl/3D-Consult