Smaken combineren: parfums van N.C.P op het menu

Een signatuurgeur? Ben je gek: combineer liever een spijslijst van verschillende parfums. Het nichemerk N.C.P heeft een uitgebreide menukaart met verschillende geuren die samen erg smakelijk ruiken.

N.C.P. is een rebels parfumhuis dat de nogal conservatieve en traditionele manier waarop de parfumwereld heeft gewerkt, wil doorbreken. We hebben het allemaal over een signature parfum, maar mensen zijn niet zo simpel. Iedere dag zijn we anders gestemd, dus waarom zou je niet iedere dag een andere geur kiezen? N.C.P. heeft de kennis en wetenschap van de beste Franse parfumeurs gebruikt om geuren te creëren met een korte ingrediëntenlijst die je eenvoudig kunt combineren.

Zo is een toegankelijk en lichter parfum perfect om de dag mee te beginnen terwijl je later op de dag kies voor een krachtige en smaakvolle geur.

De collectie van N.C.P. heeft lichte geuren zoals 201 Apple & Driftwood of 301 Jasmine & Sandelwood die je kunt combineren met de wat zwaardere varianten 601 Amber & Gaiac Wood of 706 Saffron & Oud Eau de Parfum. De combinaties ruiken zalig maar de geuren op zichzelf zijn ook al verrukkelijk. Mix jouw parfum precies zoals jij je voelt voor perfectie!

NCP

De geuren zijn verkrijgbaar vanaf €22 voor 10 ml tot om en nabij €64 voor 50ml. Schappelijke prijzen vinden wij! Je koopt de hele collectie nu bij Skins Cosmetics.