Skins Cosmetics is er óók voor de kleine(re) portemonnee

Onze liefde voor cosmeticalabel Skins Cosmetics is héél groot. Voor elk smeersel, spray of selfcare item hollen we (digitaal, maar liefst in ’t eggie, want oh-zo knappe winkels) naar dit adres. Nu is het zo dat ze alleen het aller-, allerbeste aan hun assortiment toevoegen. En daar hangt een prijskaartje aan. Terecht! Maar wist je dat je onder de €50,- ook al heel veel fijns in huis kunt halen? Een paar van onze favorieten die we sinds kort in huis hebben.

Skins voor elke quick fix

Voor huid tot huis, Skins Cosmetics heeft een neus voor nice nichemerken. Omdat hun collectie groots (met een zachte ‘G’, zo u wilt) is, hebben we aan kiezen een hele kluif. Maar goed, iemand moet het doen hè, en dus een paar van onze favorieten.

Skins Cosmetics x Goldfield & Banks

Australisch schoon van Goldfield & Banks

Tot een paar weken geleden kenden we dit parfummerk niet, maar óh wat zijn we blij dat ons vocabulaire is uitgebreid met deze Down Under-trots. Founder Dimitri Weber (bekende naam in de parfumwereld) was meteen smoor op het ruige, rijke continent. De originele, aromatische en botanische beauty van het land fascineerden hem zo dat hij er iets mee moést doen. Dat iets werden prachtige, rijke parfums vol authentieke ingrediënten uit de Australische binnenlanden. In groot én handig tasformaat. En die laatsten die zijn in veel eau de parfum-versies à 10ml al voor €28,- te koop. Hebben!

image

Huishoudelijk heerlijks van Targent GC

Eigenlijk met alles (heus, álles) van het Scandinavische Tangent GC zet je de bloemetjes buiten. Figuurlijk dan, want al hun waar is voor binnen. Wat begon met garment care (vandaar de GC), is inmiddels uitgebreid met minimalistische bad-, body- en home producten. Dolletjes zijn we op deze bovenstebeste producten: van handzeep tot wasmiddel, van body lotion tot conditioner en alles er tussenin.

Het ruime ‘blijdschap voor in huis’-assortiment van Tangent GC begint bij €15,-
Skins Cosmetics x Le Prunier

Biologische ‘plums’ van Le Prunier 

Dit is me er eentje, Le Prunier. Voor wiens Frans niet meer is wat het ooit is geweest, het betekent ‘de pruimenboom’. Dit familiebedrijf van drie Amerikaanse zussen maken sinds 2018 natuurlijke skincare met een basispositie voor de pruim (van de pruimengaard van overgrootvader). Voor wie in één klap het merk wil leren kennen, is er de Petite Prunier Kit. Dat is een mini-versie van de Plum Beauty Oil en Plumscreen SPF 31. Oké, nèt boven de vijf tientjes is ‘ie wel, maar hé dan heb je voor €55,- ook wel een succesnummer te pakken hoor!

Bezoek voor heel het ‘huid & huis’-assortiment de webshop van Skins Cosmetics.