Sjiek logeren? Dit zijn ’s werelds meest luxueuze hotels

Wij houden van lijstjes en al helemaal als ze over de top zijn! Dit is er zeker zo eentje met prachtige hotels. Kost wat maar dan heb je ook wat! Het is wel aan te raden om in het hotel te blijven want het is bijna zonde om de deur uit te gaan!

Burj Al Arab Jumeirah, Dubai
Dit iconische hotel telt maar liefst 7 sterren! JA ECHT! Onder andere door uitbundige interieur, het onderwateraquarium restaurant en een iconische bar met de duurste cocktails ter wereld is het hier goed toevel.
hotel

Giraffe Manor, Kenia
Wie kent dit hotel niet? De plek waar zomaar een giraffe door het raam komt kijken als je aan het ontbijten bent. Het intieme hotel heeft 12 luxe suites omringt met 140 hectare bos en giraffen.
giraffe manor

Hotel Pitrizza, Sardinië, Italië
Wat een plaatje! Dit hotel aan de Costa Smeralda is een unieke logeerplek met uitzichten waar je u tegen zegt. Omringt door rust en natuur baad je in luxe!
sardinie

Dar El Sadaka, Marrakesh
Dit hotel staat hoog op mijn verlanglijst en heeft ook iets met giraffen, namelijk een suite! Je hebt ook een ezel suite of een honden suite. Ook de lobby is gigantisch mooi!
dar el sadaka

The Langham, London
De geschiedenis van de plek is al even kleurrijk als het behangpapier van haar grand salons, The Langham is Londens allereerste grand hotel en ademt luxe uit. Royals en beroemdheden komen hier graag over de vloer en het is een plek vol legendes. Hier wil je heus een nachtje slapen als je in Londen bent maar eh.. het is wel duur.

langham london