September is een krachtige maand volgens numerologie

September is een krachtige maand volgens de numerologie. Numerologie is de wetenschap en filosofie van getallen. Nummer 9 is het cijfer van september en het hoogste getal van de enkele getallen. Nummer 9 heeft een krachtige energie en staat voor verandering en het afsluiten van hoofdstukken. Het is de laatste fase voordat een nieuw tijdperk aanbreekt.

9 is een krachtig nummer dat staat voor creatie. Nikola Tesla zei ooit: de magische code 369 is de sleutel tot het universum. In de maand september voelen we instinctief aan dat het tijd is om bepaalde zaken af te ronden. Probeer lief te hebben door los te laten. De energie van september helpt je om lering te trekken uit eerdere levenslessen en daagt je uit om je lot na te streven. Probeer hier ruimte voor te maken. Die ruimte creëer je pas door schepen achter je te verbranden. Een nieuwe weg inslaan is eng maar een nieuw start brengt vaak ook veel goede dingen met zich mee.

Wat betekent september voor jou aan de hand van jouw persoonlijke jaarnummer?

Om dit te weten te komen, moet je jouw jaarnummer uitrekenen.

Om jouw persoonlijke jaarnummer te berekenen voor 2021 hoef je alleen je geboortedag en geboortemaand toe te voegen aan het jaar in kwestie. Als je bijvoorbeeld geboren bent op 29 augustus 1986 en wilt weten wat jouw persoonlijke nummer is in 2021, dan vervang je je geboortejaar eenvoudigweg door het jaar 2021.

Vervang 1986 door 2021.
29 augustus 2021 = 2+9+8+2+0+2+1 = 24 = 2+4 = 6.
Het persoonlijke jaarnummer is dan 6, dit geldt het hele jaar 2021. Daarna moet je de berekening opnieuw maken.

Persoonlijk jaargetal 1

Afgelopen jaar was zéker een nieuw begin en zat vol veranderingen. Jouw leven is een compleet andere richting ingeslagen. Dit komt met onzekerheden maar je hebt ook zaadjes geplant die gaan groeien. Nummer 1 staat voor een nieuw begin en dit jaar is perfect om te beginnen met manifesteren. Schrijf op wat je graag zou willen, creeër intenties en je zult zien dat dingen op je pad komen. Het is altijd een uitdaging om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen maar you’ve got this!

Persoonlijk jaargetal 2

Het was een jaar vol verwarring en een grote zoektocht naar wat je nu écht wil in het leven. Dit heeft je onzeker gemaakt en daardoor was het een uitdaging om nieuwe mensen te ontmoeten. Verbinding maken ging niet vanzelf.  Gelukkig sta je stukje bij beetje weer steviger in je schoenen en dit merk je aan je energie. Neem de tijd om weer op te krabbelen, blijf dichtbij jezelf en gebruik alle nieuwe energie voor je innerlijke wereld in plaats van voor de buiten wereld.

Persoonlijk jaargetal 3

Emoties communiceren, dat is niet altijd makkelijk maar wel belangrijk. Daar ben je het afgelopen jaar achter gekomen en nu weet je steeds beter hoe je jezelf kunt uiten. Dit zorgt ervoor dat jouw ideeën tot leven komen en gehoord worden. Hierdoor komt alles in een nieuw perspectief te staan want met jouw onverwachtse creativiteit kan het wel eens heel erg leuk gaan worden!

Persoonlijk jaargetal 4

Dit jaar knoop je alle losse eindjes aan elkaar, vooral als het op familie aankomt. September is de perfecte maand om oude wonden te helen en grenzen aan te geven. Maak verbinding met je innerlijke kind, en laat onverwerkte emoties en weggestopte pijn toe. Deze vormen een sluier over wie je in essentie bent. Het is tijd om op orde te scheppen op alle vlakken.

Persoonlijk jaargetal 5

Waar je voorheen altijd standvastig was, is er dit jaar iets veranderd. Je gedrag en visie zijn getransformeerd. Langzaam maar zeker heb je nieuwe ideeën gevormd over het leven en september is de perfecte maand om dingen daadwerkelijk anders te gaan doen. Schud de routine van je af en ga op zoek naar nieuwe manieren om het leven te omarmen. Laat je verwonderen en inspireren! Houd een open blik en je staat open voor creativiteit en liefde.

Persoonlijk jaargetal 6

Afgelopen jaar heb je rust moeten nemen om jezelf beter te voelen. Zeker als je niet zo lekker in je vel zat of er dingen speelde op gezondheidsvlak, heb je het langzaam aan moeten doen. Dit heeft gevolgen voor de toekomst maar het mooie is: die komt er nu aan! Er zit verandering in de lucht en dit is hét moment voor jou om te reflecteren wat je hebt en wat je wilt bereiken. Dit hoeft niet van de een op andere dag te gebeuren. Nogmaals: take it slow. Meditatie, wandelingen en yoga gaan je verder helpen.

Persoonlijk jaargetal 7

Dit jaar is vol energie en erg druk. Je werkt hard en wanneer je behoefte hebt aan stappen in je carrière of op persoonlijk vlak, dan is september dé maand om woorden om te zetten in daden. Let alleen wel op dat je jezelf niet voorbij rent. Juist nu is het belangrijk om goed voor je innerlijke zelf te zorgen want dit jaar voel je je spiritueler dan ooit. Hierdoor ben je gevoeliger en krijg je onverwachte inzichten.

Persoonlijk jaargetal 8

Afgelopen jaar heb je een enorme transformatie doorgemaakt. Je hebt nieuwe inzichten gekregen en bent je bewuster van je eigen talenten. September is een prachtige maand om jouw persoonlijke kracht te ownen. Als iets je dwars zit, is dit het perfecte moment om voor jezelf op te komen en je mening te laten horen. Neem ownership over je eigen leven. Dit gaat over regie nemen over je leven, over verantwoordelijkheid voelen en nemen, over keuzes maken en gevolgen accepteren en over balans zoeken.

Persoonijk jaargetal 9

Dit jaar was een rollercoaster. Aan de ene kant doen nieuwe kansen zich voor, aan de andere kant ben je nog bezig met het afronden van oude zaken. Deze dualiteit zorgt voor verwarring! Het voelt alsof het leven in verschillende richtingen aan je trekt en de enige manier om erachter te komen wat de juiste is, doe je door naar binnen te keren en vertrouwen te houden in jezelf. In je intuïtie. Laat de controle los en maak je geen zorgen over de toekomst. Blijf gefocust op het hier en nu en neem kleine stapjes vooruit. Dingen worden duidelijker naarmate de tijd verstrijkt. Geniet ondertussen van het proces!

Lees ook: wat dacht je van een wandeling over de paarse heide?