Salty hair, I don’t care

Zomer betekent vakantie en stranddagen, inclusief salty, sandy beach hair! Het beste soort haar als je het ons vraagt. Hoewel we gek zijn op het zout en de zon kan het je haar droog en broos maken en daarom kun je haar wel wat extra TLC gebruiken tijdens de zomermaanden.

Mainstream producten en maskers bevatten vaak een hoog aantal chemicaliën en siliconen, die het tegenovergestelde doen van je haar voeden en moisturizen. Gelukkig zijn er ook natuurlijke haarserums en maskers die enkel natuurlijke ingrediënten gebruiken om je haar en hoofdhuid te voeden.

Waarom natuurlijke haarproducten gebruiken?
Sulfaten, parabenen en zelfs siliconen zijn veelgebruikte stoffen in haarverzorgingsproducten die kunnen zorgen voor irritatie en uitdrogen van de hoofdhuid door de hoofdhuid van zijn natuurlijke oliën te strippen. Het gladde effect wat je krijgt door je ‘normale’ producten is niet natuurlijk maar chemisch.

Maar gelukkig (!)… Er zijn ook natuurlijke producten die je haar laten stralen en ervoor zorgt dat je natuurlijke olie productie en hoofdhuid niet worden aangetast. Waardoor je haar van nature glanst en straalt.

Reiniging van haar zou een mild en zacht proces moeten zijn, het haar moet beschermd blijven zonder het te strippen van zijn essentiële elementen. Gezond haar bestaat uit de perfecte balans tussen eiwitten, vetten (lipiden) en vocht.. Met deze essentiële ingrediënten worden de Sans producten ontwikkeld.

De Nourishing Hair Hydratant Ultra+ van Sans [ceuticals]

Voor diegene die op zoek is naar intense glans en hydratatie! De Nourishing Hair Hydratant Ultra+ is tot wel vier keer krachtiger dan een normale conditioner! Ultra+ is je geheime wapen tegen broos, pluizig haar. Geformuleerd met krachtige lipiden voor glans en intense hydratatie, dit luxe masker maakt je haar zijdezacht.

Key-ingrediënten zijn: Baobab voedt het haar en verbetert de elasticiteit van het haar waardoor het minder snel breekt. Door het hoge gehalte lipiden oftewel vetten uit de Shea Butter wordt je haar verzacht en ga je pluishaar tegen. Krullen komen weer mooi in model en haar wordt beschermd tegen stijl- krultang en föhn. Hibiscus extract re-hydrateert en verzacht de haarvezel. Geeft weerstand tegen luchtvochtigheid en verhoogt het vochtgehalte door een hydro-lipide laagje te maken waardoor je zacht en glad haar krijgt en behoudt

Lees de reviews hier.

sans ceuticals

Of de Moisturizer & Protein infusion van Sans [ceuticals]

Oorspronkelijk ontwikkeld als een haar treatment voor professioneel gebruik, richt deze nieuwe-generatie repair serum zich op de interne structuur van de haarvezel. Het bevat kleine moleculaire eiwitten, vitamine B, Keratrix en Aquaxyl om de haarvezel te versterken, repareren en beschermen.

Key-ingrediënten zijn:

1. Keratrix™ een gepatenteerd complex dat de sterkte en elasticiteit van het haar verbeterd en de schade herstelt die wordt veroorzaakt door mechanische, thermische en chemische processen zoals stijltang en föhn. Dankzij de langdurige afgifte zorgt dit complex voor langdurige actie in de haarvezel.

2. Vitamine B5 geschiktheid om haar te verzachtende en laten glanzen. Bevat kleine moleculen welke de haar cuticle kunnen penetreren om je haar sterker, weerbaar en volumineus te maken.

3. Eiwit-moleculen penetreren het haar en versterken hierdoor de haarvezel.

4. Aquaxyl™ is een gepatenteerd complex dat zorgt voor intense hydratatie en bescherming van de haarvezel.

Lees de reviews hier.

Volg ons op voor meer Nourished Nederland op: Facebook & Instagram Of neem een kijkje in de webshop of blog: Nourished Nederland