Liefhebber van Rosé? Dan is de rosé-garden net wat voor jou

Rosé all day: dat mag in de zomer! Zeker als je neerstrijkt in de binnentuin van Jansz, het fijne restaurant in Pulitzer Amsterdam. Net als voorgaande jaren is deze verscholen plek omgetoverd tot een rosé-garden in het hart van Amsterdam.

En dat is fijn! De hele zomer kun je hier nippen van een koud glas rosé met daarbij een oester of een andere lekkere zomerse hap van de kleine kaart. Uiteraard pairen de gerechten allemaal goed bij het ruime aanbod van rosé.

Lievelings rosé

Onze favoriet is de Château La Mascaronne uit de Provence. Rosé met een bijzonder verhaal. Want weet je nog dat Brad Pitt het een goed idee vond om een wijngaard te kopen? Precies. Zijn oog was gevallen op Chåteau Miraval en daar legde hij een luttele som van zestig miljoen dollar voor neer.

De eigenaar Tom was hier natuurlijk blij mee, maar hij was niet gek en hield een klein stukje wijngaard voor zichzelf. Dit werden de wijngaarden van Chåteau La Mascaronne. Wijnmakers en wijngaardeniers maken hier bedreven en met passie de wat ons betreft lekkerste rosé!

De kaart van Rosé-garden

Afijn, genoeg over deze rosé. Laten we het hebben over de garnalenkroketten, krab op toast, asperges of zelfs een dotje kaviaar. Het is er goed toeven zeiden we toch?

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Pulitzer Amsterdam (@pulitzer.amsterdam)

De rosé-garden is geopend tot eind van deze zomer.

Lees ook: dit zijn ze, de fijnste restaurants van Amsterdam!