Rewear: Een garderobe waar je ‘u’ tegen zegt

Bij Rewear kun jij mede-eigenaar worden van een oneindige kledingkast! En wie wil dat nu niet? Het concept is perfect in een tijd waarin we het liefst iedere dag een andere outfit uit de kast trekken, maar liever niet teveel consumeren. We zijn met duurzaamheid bezig maar willen er toch knap bij lopen. Via Rewear kun je dus – designer – kleding én accessoires uit de kast van een ander lenen.

Heb jij iets op het oog? De geleende kleding wordt bij jouw thuis afgeleverd, en ook weer opgehaald. Kleding die verloren in jouw kast hangt, krijgt zo weer de kans om gedragen te worden. De items zijn flink verzekerd, dus je hoeft niet bang te zijn dat jouw designertas verpest wordt. Het komt altijd goed! Dat scheelt. Want wij geven toe: het is best een drempel om via een online platform kleding uit te wisselen. Misschien leen je al wel eens iets van je bestie, maar dan weet je wie het draagt. Alleen is de keuze beperkt. Op het online platform van Rewear kun je bijvoorbeeld ook een funky sandaal uit de kast van een stylist of bekende blogger lenen. Of de perfecte jurk voor een feestje.
Schermafbeelding 2016-06-27 om 09.58.06
Dus wij zijn fan. Niet alleen omdat we altijd al een oneindige kledingkast op onze verlanglijst hadden staan, maar ook omdat wij sociaal ondernemen het nieuwe ondernemen vinden. Rewear is net als veel andere toffe bedrijven aangesloten bij Social Enterprise en maken het voor vrouwen makkelijker om kleding te ruilen. Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de website van Rewear en in alle kasten die ze hebben!

celine
j crew

Armband: Céline Broek: J-Crew via Rewear

Lees ook: Hoe bouw je een zo duurzaam mogelijke garderobe op?