Pulitzer onthult met ROKSANDA een kunstige kerstboom

Ieder jaar weer is het voor ons hét begin van de feestdagen en vieringen, het moment dat Pulitzer Amsterdam, het vijfsterrenhotel aan de grachten, de gigantische kerstboom onthult. De verwachtingen waren hoog geschapen want eerder al stond er een couture kerstboom van Claes Iversen in de binnentuin van ons lievelingshotel te prijken en dit jaar tuigde ROKSANDA de kerstboom op.

Deze Londense modeontwerpster staat bekend om haar color blocking en het gebruik van innovatieve materialen en daarom sluit haar stijl naadloos aan bij het smaakvolle Pulitzer hotel. Ze ontwierp eerder al weelderige jurken voor Maxima, Beyonce en Michelle Obama, dus als je als boom dezelfde designer toegewezen krijgt, is dat een hoogtepuntje!

Kerstboom Pulitzer ontworpen door ROKSANDA

Inspiratie voor de opvallende boom komt van de voormalige bewoners van de eeuwenoude grachtenpanden van het hotel, dat waren kunstenaars, antiekverzamelaars, schrijvers en musici. Daarom moest en zou de boom wel uitblinken in creativiteit! Bij de Noorse textielkunstenaar Hanne Friis werd gespiekt naar gedurfde felle kleuren, unieke stoffen en bijzondere vormen. En zelfs de Amsterdamse moderne kunstscene werd nauwkeurig onder de loep genomen en meegenomen in stukjes boom.

pulitzer boom

Pulitzer garden wintertuin

De boom werd afgelopen 23 november onthuld door Roksana Ilinčić herself, gehuld in een koraal kleurige outfit en vergezeld door haar dochter die eveneens gehuld werd in een knappe look van Roksanda’s hand. Twee plaatjes om te zien! Net als de boom die voor iedereen te bewonderen is in de wintertuin. De felle roze strikken van laagjes tullen bedekken de groene takken en de lampjes maken zelfs de donkerste dag sfeervol en gezellig.

Wil jij de kerstboom van Pulitzer ontworpen door ROKSANDA bewonderen? Ga dan naar het mooiste hotel van Amsterdam voor een winterse cocktail en verwarmde snacks.