Pulitzer Amsterdam viert 50 jarig bestaan met 50 hotelovernachtingen

Het iconische hotel aan de Amsterdamse grachten viert een gouden jaar. Mijn lievelingshotel bestaat namelijk maar liefst 50 jaar! In 1970 is het Pulitzer Amsterdam opgericht door Peter Pulitzer en het hotel besloeg toen al 12 panden aan de Keizers- en Prinsengracht. Inmiddels huist het hotel in 25 historische grachtenpanden en is het Pulitzer een aantal jaar geleden flink opgeknapt. Om dit te vieren kun jij een van de 50 hotelovernachtingen winnen, shaken ze een speciale cocktail in Pulitzer’s bar en er is een 50 Years Celebration Package voor hotelgasten.

Klinkt een nachtje in het Pulitzer hotel logeren jou ook zo goed in de oren? Dan is het de hoogste tijd dat je het Pulitzer hotel op Instagram gaat volgen. Want naast alle knappe plaatjes die daar verschijnen, is dit ook dé plek waar je kans maakt om eindelijk eens op een gigantisch Pulitzer bed neer te ploffen. Wekelijks wordt er een overnachting weggegeven dus ik schat je kans RUIM!
pulitzer 50 jaar
50 jaar lang #StoriesToStay
Pulitzer Amsterdam is dé plek waar gasten van over de hele wereld maar ook Amsterdammers verblijven, dineren of borrelen. Ieder met een ander verhaal. Deze verhalen worden op de 50 years Pulitzer website gedeeld als ode aan de gasten. En nieuwsgierig als ik ben, heb ik altijd al willen weten wie er in het mooiste hotel van Amsterdam logeren! Don’t you?
lobby pulitzer
Oh en er is een webshop…
Het is je vast niet ontgaan maar yours truly is gek op hotels en baalt altijd als ze weer naar huis moet. Alleen is dit toch een stuk aangenamer met een souvenir! Ter ere van het gouden jubileum lanceert het hotel aan de Amsterdamse grachten een speciale 50 Years Pulitzer Collectie met tijdloze items uit het hotel, ieder met een eigen gouden randje. De collectie zal vanaf eind maart online te koop zijn en biedt de mogelijkheid om een stukje Pulitzer mee naar huis te nemen.

Pulitzer Amsterdam viert het gehele jaar 2020 “Stories To Stay”. Bezoek voor meer informatie de website: https://www.pulitzeramsterdam.com/50-years-pulitzer/