Pulitzer Amsterdam stay over, stay in

Amsterdam zit boordevol hotels, waaronder onze absolute favoriet: Hotel Pulitzer. In het hart van Amsterdam dompel je je onder in luxe met een prachtig interieur waarbij historische sferen bewaard zijn gebleven. Dat trekt sjiek publiek en daar hoor jij bij. Hotel Pulitzer heeft namelijk een aantrekkelijk stay over, stay in arrangement waarbij je logeert en dineert op Amsterdams mooiste plek.

hotel pulitzer staycation

Een hotelovernachting in Amsterdam is in deze gekke tijd aantrekkelijker dan ooit. In een hotel kom je helemaal tot rust en zeker als het een hotel betreft dat uit vijfentwintig samengevoegde grachtenhuizen daterend uit de Gouden Eeuw bestaat. Er is veel marmer, fluweel en je wordt overal geprikkeld met kunst. In PAUSE drink je een kopje koffie en bij JANSZ strijk je neer voor een verrukkelijk diner. Op de kaart staan echte klassiekers zoals een burrata of een pasta met truffel. Schenk hier een lekker wijntje bij en je bent de hele avond zoet.

Wil jij je ook terugtrekken in een beeldschone omgeving en jezelf verwennen met tongstrelende gerechten of champagne in bed? Wanneer je een staycation boekt bij Hotel Pulitzer Amsterdam ben je gezegend!

Pulitzer Amsterdam – Stay over, Stay in
Binnen blijven is namelijk nog nooit zo fijn geweest! Boek nu een overnachting in Pulitzer Amsterdam inclusief €100 hotelkrediet om te besteden in Jansz, Pause of roomservice.

  • Overnachting twee personen in een Generous Kamer
  • €100 hotelkrediet om te besteden in Jansz, Pause of roomservice
  • Flexibele annuleringsvoorwaarden

Boekbaar op vrijdag en zaterdag voor 225 euro

Je boekt het arrangement hier!