Pimp je telefoon met een zelf ontworpen telefoonhoesje

Vandaag de dag heeft iedereen wel een smartphone. Ze zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij, zowel bij onze grootouders, onze ouders als onze kinderen. Jammer genoeg zien ze er vrijwel allemaal hetzelfde uit en hebben veel mensen dezelfde telefoon. Gelukkig kun je je smartphone tegenwoordig wat unieker maken door een hoesje te gebruiken. Ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt ook nog eens voor extra bescherming wanneer je je telefoon laat vallen. Wil je een écht origineel hoesje voor je telefoon? Ontwerp dan je eigen hoesje, of ga aan het knutselen en pimp hem helemaal zelf!

Online je eigen hoesje ontwerpen
Een hoesje met een mooie foto, illustratie, of misschien wel een moodboard van meerdere foto’s: het kan allemaal. En dat vanuit huis, via je laptop, tablet of zelfs smartphone. Je begint meestal met een blanco hoesje, welke je vervolgens naar eigen smaak kunt vullen met foto’s, kleuren, teksten, patronen, en andere elementen. Ook kun je kiezen of je een soft of hard case wilt. Simpel, snel klaar en een stuk origineler dan wanneer je een standaard hoesje koopt dat misschien iedereen al heeft. En zo’n hoesje is helemaal handig voor een tweedehands telefoon waarbij je de wellicht kleine krasjes op de achterkant wilt wegwerken. De volgende keer wanneer jij je iphone 7 plus refurbised tevoorschijn haalt, zal niemand meer zien dat het een tweedehandsje is en heb je een geheel unieke telefoon!

Ga aan het knutselen en pimp zelf je hoesje
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een transparant hoesje of hoesje in één kleur aan te schaffen en deze geheel naar eigen smaak te pimpen. Dat kan met bijvoorbeeld stickers, glitters, strass steentjes, lijm, watervaste stift of washi tape. Wees lekker creatief en je hebt binnen no-time een leuk, vrolijk hoesje tot je beschikking! Even geen inspiratie? Met een watervaste stift kun je een mooie quote, of alleen streepjes of sterretjes op de achterkant zetten. Simpel, maar wel creatief! En hoe leuk is het dat je dan helemaal zelf je eigen hoesje hebt gemaakt?