Pandora muses: women supporting women

De ‘Women Supporting Women’-challenge gaat hartstikke viral op Social Media. Maar wat houdt het nu precies in? Vrouwen posten een zwart-wit foto en moeten 50 andere vrouwen die ze bewonderen taggen die weer hetzelfde doen. De hele challenge draait om de empowerment van vrouwen en dat is mooi. Ook mooi is het dat er natuurlijk heel veel initiatieven zijn door vrouwen voor vrouwen.

Een mooi voorbeeld vinden wij de ‘Pandora Muses’. Pandora is naast het creëren van de mooiste sieraden, bezig met vrij veel goeie initiatieven en samenwerkingen. De duurzame initiatieven gaan verder dan enkel het productieproces, want als actief lid van de United Nations Global Compact zet Pandora zich onvermoeibaar in voor de bescherming van mensenrechten, eerlijke werkomstandigheden en ethisch zaken doen.
pandora
Om het verhaal van Pandora kracht bij te zetten werken ze een aantal bekende en inspirerende vrouwen. De Pandora Muses zijn actrice Nathalie Emmanuel, modellen en activistes Georgia May Jagger en Halima Aden, model, danseres en actrice Larsen Thompson, regisseuse, schrijfster en consultant Margaret Zhang en kunstenares Tasya von Ree.