Dit is de fijnste outdoor lounge in Amsterdam

De zon heeft zich afgelopen zomer bijna niet laten zien en daarom hopen we maar op één ding: een mooie nazomer. De herfst kan met al z’n kleuren nog aardig wat warme dagen met zich meebrengen. Op deze dagen wil iedereen nog een laatste zonnestraal meepikken. De outdoor lounge van het Conservatorium hotel is bij uitstek de plek om dit te doen.

Het Conservatorium Hotel is een bestemming op zich, maar de brasserie heeft dus ook een heel mooi terras. Gelegen in het bruisende Museumkwartier, met het Rijksmuseum, het Concertgebouw en het Vondelpark op steenworp afstand.

Outdoor lounge

Het Conservatorium-terras is een oase van rust en de perfecte plek om even bij te komen na het shoppen, wandelen of cultuur snuiven. Dat laatste stopt overigens niet als je het Conservatorium bezoekt. Je komt binnen in een monumentaal pand dat, gecombineerd met hedendaags design, een heus architectonisch meesterwerk is.

conservatorium hotel

Bovendien heeft het hotel nauwe banden met de nabijgelegen museums en is er dan ook veel kunst te bewonderen. Dit zorgt voor het unieke karakter van het hotel.

Wanneer je je settelt in de comfortabele en gezellige outdoor lounge van het Conservatorium Hote kun je uitgebreid lunchen of dineren, maar een drankje (of zalige cocktail) doen mag ook.

Conservatorium Hotel, Paulus Potterstraat 50, conservatoriumhotel.com