Bye bye onrustige huid, hello 100% natuurlijke Squalan huidverzorging

Onlangs vertelde ik je over de eindeloze issues die ik met m’n huid heb gehad. In dit artikel schreef ik al over mijn aanpak van binnenuit: mijn darmen bleken de akelige innerlijke veroorzaker van m’n alles behalve perfecte velletje. Maar nadat je je huidverbeteringsproces van binnenuit bent begonnen, is het tijd om aan de buitenkant schoon schip te maken. En als je het mij vraagt met 100% natuurlijke huidverzorging van Squalan #uberfan. Bye bye vulkaanuitbarsting van ellende op je snoet. Maak kennis met de oprechte wondermiddelen die jou hopelijk binnenkort ook veel huidcomplimenten gaan opleveren. 

Inmiddels een half jaar geleden heb ik mijn overload aan producten in m’n badkamerkast eens flink onder de loep nam. Want die onrustige huid op m’n 27e mocht nu wel eens verleden tijd worden. Het was tijd om een extra boost aan m’n huid te geven. We worden met z’n allen niet alleen steeds bewuster van wat we eten, maar net zo goed ook van wat we zoal op onszelf smeren en sprayen. Is product x wel écht gezond voor mij? Gelukkig is de keuze inmiddels reuze! Bij mijn eigen zoektocht naar de beste 100% natuurlijke huidverzorging kwam ik al snel uit bij Squalan.

Squalan, zonder enige opsmuk 

Leslie en Monique zijn vier jaar geleden begonnen met Squalan. Ervaringsdeskundigen op het gebied van huidverzorging kan je ze zeker noemen. Ze hebben werkelijk alles geprobeerd om hun eigen huidissues op te lossen. ‘Squalan is het resultaat van een lange zoektocht naar de ideale huidverzorging. Het merk is vernoemd naar squalaan, een olie die identiek is aan een stof die van nature in onze huid voorkomt en afneemt naarmate we ouder worden. De producten werken verzachtend, kalmerend en herstellend. Squalan kiest voor eerlijke en puur natuurlijke ingrediënten, die stuk voor stuk de functie van de huid versterken en ondersteunen. Squalan is hét antwoord voor iedereen die op zoek is naar een veilige, betrouwbare en 100% natuurlijke huidverzorging.’

Squalan 100% natuurlijke huidverzorging

Twee meiden die met hart en ziel er alles aan willen doen je huid te verbeteren, en ondertussen een kleine bijdrage aan een betere wereld leveren! Vegan, duurzaam, eerlijk, dierproefvrij, wat wil je nog meer.

Squalan, my Holy Grail

Je kan wel stellen dat Squalan sinds een half jaar mijn badkamerkast heeft opgeëist. Waar ik begon met de Squalan Pure Facial Oil, breidde ik m’n assortiment al snel uit naar de Eye Cream en Moisturizer. De producten zijn zo fijn in gebruik; je hebt slechts twee – drie druppeltjes per keer nodig om je hele gezicht te voeden. En met de hand op m’n hart kan ik je vertellen dat ik al na een paar weken zo’n verschil merkte! Zeg maar daaag rode ellende. Na de eerste maand wilde ik niet gelijk Squalan credits hiervoor geven, maar nadat ik drie maanden later nog steeds amper een pukkeltje kreeg en m’n huid er week na week rustiger uit ging zien, wist ik het zeker. Dat ik ooit heb geloofd in al die huidverzorgingsproducten met een shitload aan chemische troep erin…sinds deze halleluja-ontdekking komt het m’n huis niet meer in.

Squalan 100% natuurlijke huidverzorging

Zelf de proef op de som nemen? Dit wil jij!

Zoals gezegd kan je na een paar dagen nog niet je ultieme resultaat verwachten, maar je kan wel ervaren of je de producten van Squalan überhaupt fijn vindt. Super handig, ze hebben een proefpakketje van vier sachets waar je zeker een week mee vooruit kan. Enige wat je betaalt zijn de verzendkosten. Klik hier om je kennismakingspaket van Squalan te bestellen. Of wat dacht je van de travelset. Kan je voor een wat langere tijd de producten testen plus het is ideaal voor je eventuele vakantieplannen.

Mocht je nog vragen hebben over mijn ervaringen, schroom niet mij te contacten!

Photo credits: Squalan