Op online interieur jacht bij NADUVI

Ok. Wat wij momenteel doen is online shoppen. Vooral heel veel online shoppen. Op jacht naar interieur parels om het thuis zo gemoedelijk mogelijk te maken. En daarvoor ben je bij NADUVI aan het goede adres. Je speurt en shopt de mooiste bekende interieur merken met korting en het wordt thuis afgeleverd.

NADUVI
De online store van NADUVI is een heuse interieur OUTLET waarvoor je niet hoeft af te reizen naar een afgelegen locatie. Je leest het goed: producten van mooie merken shop je nu met korting vanaf je bank. De items zijn zorgvuldig geselecteerd dus de kans dat je een parel vindt, is groot. De kortingen lopen op tot 80% en heee… daar houden wij van.

Elke dag nieuw aanbod, hoge kortingen en gratis bezorging
Bovendien raak je nooit uit gekoekeloerd want de digitale winkel wordt dagelijks aangevuld met merken waaronder het allermooiste Palais, Riverdale, Sambonet, Rivièra Maison, Eichholtz en Essenza. Kleine kans dat je niks scoort.

palais

Duurzaam business model
Mocht je toevallig denken: leuk hoor al dat online shoppen maar niet zo duurzaam. Daar heb je een punt. Consumeren is nooit duurzaam maar het kan wel zo duurzaam mogelijk. Doordat merken de artikelen direct aan hun klant verkopen en versturen, is er een schakel in de productieketen minder en hoeft het product niet eerst naar een magazijn vervoerd te worden. Dit bespaart niet alleen kosten, het zorgt er ook voor dat reeds geproduceerde voorraad een mooie bestemming krijgt, en voorkomt onnodig transport. Niet zo gek dat NADUVI nu al is genomineerd voor de Shopping Awards 2020. Enfin: kijk zelf maar even op NADUVI en maak kans op 250 euro shoptegoed.