Oh dokter! Dit herkennen alle mensen die in een ziekenhuis werken

Werkzaam in een ziekenhuis? Dan heb je gekozen voor een mooi beroep. Mensen helpen en beter maken is dankbaar werk maar je had er van tevoren vast niet bij stilgestaan dat het ziekenhuis soms een real life soap is.

Met mensen werken zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Of je nu arts, administratief medewerker of zuster bent, je krijg te maken met romantiek of zelfs erotiek op de werkvloer. Nee, ze zijn er niet vies van.

1. Flirten met de arts
Giechelende dames die zich helemaal optutten voor een bezoekje aan ‘doctor Mc dreamy’? Dat komt heul regelmatig voor! Vaak brengen ze nog een bezoekje aan het toilet voorafgaand aan de afspraak om even alles bij te werken… you never know right? Voor hetzelfde geldt heeft de dokter ook een oogje op zijn patiënt en die goedkope parfumwalm maakt zijn liefde vast en zeker nog intenser.

2. Stoute zusters
Niet alleen patiënten zetten hun beste beentje voor, ook enkele verpleegkundigen trippelen als paradepaardjes door het ziekenhuis. Ze komen nét iets te vaak vragen of ‘doctor McDreamy’ koffie lust en ze maken flirterige opmerkingen die kantje boord zijn.

3. De dokter laat hem ook niet altijd in zijn broek hangen
Tijdens nachtdiensten gebeurt er wel eens wat. Tja.. de beste man verveelt zich, heeft de hele dag vervelende patiënten om zich heen en kan dus wel een verzetje gebruiken. Gelukkig liggen de gewillige zusters op de loer en zo gebeurt er wel eens wat! Alle spreekkamers kunnen op slot en wat daar gebeurt blijft voor de rest geheim.