Doe n’s gek, boek een gezichtsbehandeling

Een bezoek aan de schoonheidsspecialist is broodnodige me time en skin time. Het Valmont’s originele ritueel, het Brightness of Ice (Radiance), werkt aan het verhelderen en egaliseren van de huidteint en werkt tevens op de textuur van de huid waarbij er een anti-verouderend effect zichtbaar wordt. Dit is net wat intensiever dan mijn dagelijkse huidverzorging. Zo’n uitgebreide behandeling hoef je heus niet iedere week te herhalen maar een aantal keer per jaar mag je jezelf best pamperen. Bij ZOTOS Beauty in Amsterdam Zuid ziet de specialist precies wat jouw huid nodig heeft. Mijn ietwat doffe huid kon wel wat extra glans gebruiken.

Het Brightness of Ice ritueel is een van de Valmont rituelen waarbij je je huid extra aandacht en glans geeft. De gezichtsbehandeling heeft een klassieke opbouw maar is uiteraard ook erg ontspannend. De specialist begint met het verwijderen van de make-up (dus je hoeft niet met een blote billen gezicht naar de salon) en een grondige reiniging met White Falls. Dan volgt er een tweede reiniging met de Illuminating Foamer. Daarna wordt er een Illuminating Toner aangebracht om vervolgens het Clarifying mask in te laten werken. Dit masker werkt verhelderend en exfoliërend. Terwijl het masker intrekt worden je handen gemasseerd. Wat een feest! Je voelt dat de energie weer door je lichaam gaat stromen en dit merk je nog beter als de specialist met de energie&verhelderende massage begint. Voor deze massage worden het Prime Renewing Pack en Catalysk Mask C (vitamine C poeder) gebruikt. Vitamine C ruikt altijd een beetje mineraal… maar dit masker voelt super fris en dit deel van de behandeling mag eeuwig duren! Gruwelijk fijn is het… maar goed. Ik snap ook wel dat die handen niet altijd aan mijn gezicht blijven friemelen en na de heerlijke massage krijg ik het collageen vlies masker (regeneratie mask) aangebracht, je voelt dat je huid gehydrateerd wordt. De behandeling wordt afgesloten met Prime Contour verzorging en Clarifying Surge. Ik ben klaar om een stralende acte de presence te geven! Mijn huid straalt weer!

valmont

Bij ZOTOS Beauty zijn ze gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen. De andere 3 Rituelen van Valmont zijn: Vitality of the Glaciers (Energy), Source of Bisses (hydratatie) en Summit of the Cervin (Lines&Volumes). Stuk voor stuk opknappers voor je gezicht en je mind. Want man, man, man… na zo’n behandeling ben je helemaal ontspannen. Ze werken alleen met de beste producten, je ligt heerlijk in een verwarmde stoel en de specialist heeft honderd procent aandacht voor jou. Dat is ook wel eens fijn, mag gezegd worden!