Nieuwe vegan beauty lanceringen

In de loop van de jaren besluiten steeds meer merken om dierproefvrij te gaan. Een mooie ontwikkeling maar op de een of andere manier weten veel mensen nog niet dat het zó makkelijk is om vegan producten te kiezen. Veel stash in de beautyschappen wordt nog steeds getest op dieren of bevat dierlijke ingredienten. Daarom vinden wij dat merken die het wél goed doen meer aandacht verdienen. Deze week de nieuwe cosmeticalijn NKD / BTY van NA-KD, vegan make-up remover van STYLPRO, Sundays en Elemis.

Easy on the Eye make-up remover
STYLPRO
Deze make-up remover van STYLEPRO verwijdert zonder enige moeite al je make-up. Zelfs hardnekkige waterproof mascara – waar ik geen fan van ben – verdwijnt tot de laatste minuscule deeltjes. Het hydrateert de huid en daardoor krijg je geen droge huid. De make-up reiniger is geheel op natuurlijke basis en zacht voor de huid. Met de bijbehorende microvezel doek die je onder de warme kraan houdt, was je de reiniger inclusief make-up zo weer van de huid.
€18,95 verkrijgbaar via Beauty Import

Superfood Facial Oil
elemis pro collageen rose oil
Deze heerlijke pro-collagen rose facial oil vermindert fijne lijntjes en rimpels, maakt de huid gladder en zachter. De olie met extract van Engelse roos, rozenbottel olie en kelp uit de zee is geschikt voor alle huidtypen. Zelfs voor de gevoelige huid. Na gebruik van de fijne olie krijg je een prachtige glow op je gezicht.
€93,80 Via Elemis

NKD / BTY
nkd make up
De Scandinavische fashion retailer groeit als een speer en komt daarom met een cosmeticalijn. De ontwikkeling van deze make-up lijn nam aardig wat tijd in beslag om hoogwaardige producten te kunnen lanceren. Daar komt bij dat alle 9 items dierproefvrij en vegan zijn. Vanaf 10 december zijn alle producten, waaronder oogschaduw, oogpotlood en lippenstift, in de webshop te koop. De prijzen liggen tussen de €12 en €39.
Vanaf 10 december online verkrijgbaar op de website van NA-KD

Sundays
sundays
De nagellak van Sundays is vegan, cruelty free, 10 free en nontoxic. Goed voor iedereen en verkrijgbaar in oneindig veel mooie kleuren. Het draait niet om trends maar om je eigen unieke beauty keuzes waarbij gezondheid voorop staat. Het mooiste resultaat krijg je als je een base- en topcoat gebruikt.
€20 Sundays via Retreat