Deze Netflix series zijn een must om in oktober te kijken

Herfst. Hurray! Netflix voor het leven met een dekentje op de bank en bingewatchen voor altijd. Dat is précies wat je wilt doen als je weet welke series er vanaf oktober op de buis zijn. We hebben het namelijk over een nieuw seizoen van Riverdale, Dynasty en The Meyerowitz Stories. Genoeg kijkvoer maar waar hebben we het over?

Riverdale
Hello? Geen idee waar we het over hebben? Dan heb je heel wat in te halen. Riverdale is een heerlijke serie over een high school waar allemaal gekke dingen gebeuren omdat twee families ruzie met elkaar hebben. De Blossoms en de Coopers vechten in het nieuwe seizoen gewoon weer verder want vanaf 12 oktober zijn er nieuwe afleveringen beschikbaar! Wij zijn heel benieuwd hoe het eindige tussen Jughead en Betty.

Dynasty
Dit is de serie waar ik me het meest op verheug! Wat een lekker wegkijkertje – van de makers van Gossip Girl! – wordt dit. De serie die oorspronkelijk stamt uit de jaren tachtig gaat over de bizar rijke familie Carrington en hun onderlinge relaties. Er staat je dus heel wat Gossip Girl-esque drama te wachten vanaf 12 oktober!

The Meyerowitz Stories
The Meyerowitz Stories is een familiedrama waarin drie volwassen kinderen van een prikkelbare New Yorkse kunstenaar (Dustin Hoffman, al eerder de vader van Stiller in de Meet the Parents-films) de gecompliceerde relatie met hun vader proberen te onderhouden. Dit levert treurige, ongemakkelijke maar ook komische en liefdevolle momenten op. Te zien vanaf 13 oktober.