Geen zin om te koken met kerst? Bij Nela eet je een verfijnd kerstdiner

In aanloop naar de feestdagen zijn wij alvast honger aan het sparen, want gegeten, dat wordt er! Eind december is iedereen in z’n element, gehuld in glitters en klaar om zich te storten op lekkernijen. Dat kerst gepaard gaat met veel en lekker eten, dat is één ding, maar als je geen zin hebt om te koken kom je bij het tweede punt: waar ga je heen. Bij Nela (in The Valley) eet je een onberispelijk kerstdiner.

Dus heb je nog geen plannen voor de feestdagen? Laat jezelf dan lekker in de watten leggen op deze unieke, chique plek met deze maand een kerstige twist.

Nela Kerstdiner

Nela heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als een uniek en exclusief restaurant in Amsterdam op hoogte.

De naam van het restaurant betekent ‘puur’ in het sanskriet en is dan ook een eerbetoon aan de essentie van het leven en menselijke vaardigheden. Aan het roer staan de internationale chef-koks Hari Shetty en Ori Geller die indrukwekkende technieken (koken op open vuur) en de beste seizoensgebonden ingrediënten gebruiken.

Het verfijnde kerstdiner heeft preinoodles met kaviaar, coquilles met champagneboter en een feestelijke pavlova op het menu staan. Alle gerechten zijn tongstrelend lekker en zoals je gewend bent, worden deze geserveerd met kwalitatieve wijnen. Want van wijn weten ze wel wat ze schenken en als het aan ons ligt beginnen we in december met een glas champagne.

Hét oud & nieuw-feest van Amsterdam

Niet alleen met kerst is het goed toeven bij Nela, er is namelijk een spetterend oud & nieuw-feest met culinaire hoogstandjes en dansbare tunes waarop je heerlijk het nieuwe jaar in kan knallen! En de unieke plek in de Valley, een duurzaam en innovatief gebouw op de Zuidas in Amsterdam, leent zich natuurlijk bij uitstek voor een feest als dit.

In Amsterdam geldt een afsteekverbod voor consumentenvuurwerk, maar sterretjes en het poppen van kurken is zéker wel toegestaan.