Nederlandse designer Kimberley Jenneskens lanceert capsulecollectie voor SIDESTEP STUDIO

SIDESTEP STUDIO is een toonaangevende retailer die creativiteit niet schuwt. Dit uit zich in unieke samenwerkingen met de volgende generatie ontwerpers. Dit keer met Kimberley Jenneskens, een designer van Nederlandse bodem wij al jaren volgen omdat ze zo getalenteerd is! De collectie “Lost Property” geeft ons een blik op een inclusieve toekomst met eco-futuristische fits.

Kimberley Jenneskens focust zich op high-end streetwear waarbij de focus ligt op duurzaamheid en inclusiviteit. Alle items zijn genderneutraal, veelzijdig en functioneel. Zo ook de items die ze speciaal voor SIDESTEP STUDIO heeft ontworpen. In de collectie vindt men een tweekleurige canvas blouse, broek en boxed jacket. Daarnaast is er een shirt met lange mouwen van gerecycled polyester.
sidestep studio

De visie van de ontwerpster Kimberley Jenneskens SIDESTEP STUDIO is hetzelfde. Inclusieve, duurzame mode wordt de toekomst. We zijn allemaal hetzelfde, we nemen alleen verschillende posities in en creëren een ander verhaal.

Van Kimberley Jenneskens gaan we nog vaak horen! Met haar futuristische visie was ze al te zien op Fashion Weeks in New York, Londen en Amsterdam. Ook zie je haar regelmatig terug in bladen als Elle en Vogue.