Hebben, hebben, hebben! De 100% natuurlijke haarverzorgingslijn van top hairdresser Karine Jackson

Niets nieuws onder de zon als ik vertel dat steeds meer NL’ers bewuster zijn van wat ze eten en wat ze op hun huid smeren. Maar vergeet ook vooral niet eens het etiket op je haarverzorgingsproducten onder de loep te nemen. Gelukkig wordt de keuze voor 100% natuurlijke haarverzorging steeds ruimer. Nieuwkomer is de future proof (en dagelijks te gebruiken!) haarverzorgingslijn van Beauty Kitchen en de Britse award-winning topkapper Karine Jackson. Eens zien wat ze voor je in petto hebben.

Twee vriendinnen, één haarmissie

Daar zit je dan met je sun-kissed bekkie en droge haardos (thanks Toscaans zonnetje) in de kappersstoel bij the one and only Karine Jackson. Na wat gechitchat gaat het gesprek al snel over de catchy uitziende, stijlvolle nieuwe producten. Een hele lijn vol 100% natuurlijke haarverzorging waar de goedlachse vriendinnen Jo Chidley (oprichtser Beauty Kitchen) en Karine maar liefst drie jaar lang aan hebben zitten puzzelen. Ze hadden de lat namelijk voor henzelf behoorlijk hoog gelegd. (1) Het moesten duurzame, 100% natuurlijke producten worden, die (2) ook nog eens prijstechnisch voor een grote groep aantrekkelijk zijn. Want eerlijk, haarproducten zonder chemische troepjes voor rond de €14 is echt heel netjes. Mission accomplished! 

Karine Jackson 100% natuurlijke haarverzorging

Karine Jackson 100% natuurlijke haarverzorging 

De 100% natuurlijke haarverzorging is er niet alleen om je haar te verzorgen, maar ook om het te herstellen en te beschermen. Want zonder dat je het vaak door hebt, heeft je haar dagelijks veel te verduren: o.a. UV-straling (ciao glans), hitte (van o.a. föhn) en milieustress. Volgens zeven klinische onderzoeken blijkt de nieuwe productlijn van de dames je haar en hoofdhuid hiertegen te beschermen. Credits mogen gegeven worden aan het innovatieveProtec7™ complex met Abyssinian Oil, fytosterolen en sapote-olie, dat een gezonde haargroei stimuleert en zorgt voor glanzend, dansend haar. En om het duurzame plaatje compleet te maken, is er ook van verpakkingen tot etiketten 100% duurzaam nagedacht.

Na 45 minuten in de kappersstoel gezeten te hebben, heeft mijn haar een stuk meer glans, is het veel zachter en ziet het er veel gezonder uit. En het ruikt ook nog eens lekker, om zen van te worden. Zonder enige twijfel krijgen deze producten dan ook een welverdiend plaatsje in m’n badkamer!

Karine Jackson 100% natural professional haircare productassortiment bestaat uit: the Cleanser, Protector, Balancer, Moisturiser, Nourisher, Finisher en Volumiser. Exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett