Nieuw: Esse Resurrect Serum, meer dan anti-aging aanpakken

Esse Probiotics Skincare. Grote kans dat je deze natural beauty al vaker op Enfait voorbij hebt zien komen. Dit is ook gewoon zo’n mooi huidverzorgingsmerk met Zuid-Afrikaanse roots. Niets geen chemische bullsh*t, puur natuur it is. Zo’n merk dat met ziel, zaligheid en ladingen wetenschappelijke kennis onlangs een nieuwe aanwinst aan haar portfolio heeft toegevoegd: Esse Resurrect Serum. Een anti-aging serum dat een stap verder gaat dan anti-aging. Dat zorgt voor een rustige, soepele snoet die er steviger en gelift uitziet én die comfortabel aanvoelt. Dit wetende wil je toch gelijk je huid die natuurlijke boost geven?

Esse Resurrect Serum met pro- en prebiotica

In een notendop. Esse skincare is een huidverzorgingsmerk dat waarden als ‘biologisch’, ‘vegan’, ‘dierproefvrij’, ‘fair trade’ en ‘CO²-neutraal’ erg belangrijk vindt. Een hele mond vol. Hogere wiskunde brengt hen bij de meest unieke, effectieve smeersel. Smeersels die lief zijn voor je huid en het milieu.

Sinds kort hebben ze met trots een nieuw paradepaardje op de markt gebracht: Esse Resurrect Serum. Aan de ene kant is deze voor 98% natuurlijke crème er om rimpels te verminderen, aan de andere kant focust ‘ie zich op het verbeteren van de stevigheid, elasticiteit, hydratatie, barrièrefunctie en tot slot op het verminderen van gevoeligheden. Hoe ze dat voor elkaar weten te boksen? Dat zit ‘m in hun focus op het herstellen van je huidmicrobioom.

Founder Trevor vond aan het begin van de ’00’s dat ons huidmicrobioom de thuisbasis is van miljoenen bacteriën, schimmels en virussen. Micro-organismen die ons veel over ziekte en onze gezondheid vertellen. Een eye-opener! Sindsdien gaat Esse dan ook de strijd naar huidverbetering aan met levende pro- en prebiotica (die de pro’s voeden).

Esse Resurrect SerumNamibische Resurrection plant in the lead

Terug naar het nieuwe Esse Resurrect Serum. Een serum dat met Biome+ level 2 en 3 pro- en prebiotica is gevuld, en ervoor zorgen dat je microbioom weer terug in balans wordt gebracht. Zo kan je je huidbarrière verbeteren en ondertussen je hydratatieniveau op peil houden.

Maar er is meer wat het Esse Resurrect Serum in d’r mars heeft. Zo is één van de belangrijkste ingrediënten het zogenoemde ‘Myrothamnus.’ Kan goed dat je hier never nooit niet van hebt gehoord. Het is een extract van de Namibische Resurrection plant. Eén met superkrachten dankzij de hoge hoeveelheid aan antioxidanten. Een plantje dat tij-den (zelfs jaren!) zonder water kan, maar zodra ‘ie wat nattigheid over zich heen krijgt, dan is ‘ie snel weer boven jan. Vertaald naar je huid betekent dit dat het niet alleen de battle aangaat met vrije radicalen, maar ook een zeer hydraterend effect op je huid heeft.

Andere natuurlijke ingrediënten waar je aan kan denken, zijn onder andere Bakuchiol (extract van Indische Babchi zaden met dezelfde anti-aging werking als het synthetische Retinol), een hoge dosis hyaluronzuur (maakt de huid voller en hydrateert intensief) én vitamine B5 (Pantehnol dat o.a. de genezing van wondjes en andere beschadigingen van je huid effectief aanpakt).

Het Resurrect Serum gebruik je bij voorkeur ’s avonds op een gereinigde huid (optineel na de Esse toner) en vooraf aan je nighty night verzorging.

Wat mag dat kosten? Voor €109,- (30 ml) is ‘ie van jou. Een serum waar je maanden plezier van zal hebben. Klik hier om te zien waar het Esse Resurrect Serum bij jou in de buurt wordt verkocht.