Must-have travel apps van Lieke

Reis geboekt? Deze apps zijn handig, al dan niet onmisbaar! Dus vergeet ze niet te installeren voordat jij afreist naar jouw vakantiebestemming.

♥ 1. XE Currency
Aangezien ik geen held ben in hoofdrekenen, is deze app onmisbaar. Hij rekent razendsnel de plaatselijke valuta’s om in euro’s.

♥ 2. Airbnb
Bestaat er nog een wereld vóór Airbnb? Wat een uitkomst is deze website. Ik gebruik em vaak voor bezoeken aan bijvoorbeeld New York en Ibiza. Er staan ook veel mooie grotere huizen op, ideaal als je met een groep vrienden wat wilt boeken. Ik boek wel altijd adresjes die al een keer beoordeeld zijn.

♥ 3. Yahoo Weather
Voor een reis check ik gemiddeld 6 keer per dag de weersverwachting van mijn reisbestemming…niet dat het helpt…Deze app geeft vaak de meest kloppende voorspelling en is lekker overzichtelijk.

♥ 4. Instagram
Ok ik ben ‘lichtelijk’ verslaafd…Wij maken vreselijk veel foto’s op reis en dit is echt de beste social media app om een visueel dagboek bij te houden. Daarnaast is het verslavend om mooie foto’s van anderen te bekijken. Mijn instagram account is: LittleWanderbook

Lees ook: Lieke tipt haar 10 lievelingsrestaurants op Ibiza

♥ 5. Google Translate
Spreekt voor zich. Hoe fanatiek je voor vertrek ook Japans hebt zitten studeren, soms is het toch handig om een klein beetje hulp te krijgen op lokatie. Zodat “Ken joe tok a little slower” en ‘Ei don’t onderstent joe” wat minder vaak voor problemen zorgen…

Voor mijn volledige Top 10 Must Have Travel Apps, kijk op
www.LittleWanderbook.com