Mooi roze is niet lelijk: de CYBEX SIMPLY FLOWERS collectie is beeldig

Eerlijk? De zoektocht naar een geschikte kinderwagen is ingewikkelder dan wij dachten. De keuze is enorm en in het begin heb je geen idee waar je op moet letten. Na grondig onderzoek blijkt CYBEX toch een van de beste merken. De Rolls Royce onder de kinderwagens werd ‘ie meerdere malen genoemd. De kinderwagens van CYBEX zijn niet alleen praktisch maar ook nog eens heel mooi! Agreed: smaken verschillen maar júíst in dat geval heeft CYBEX voor ieder wat wils. De nieuwste CYBEX SIMPLY FLOWERS collectie is zoeter dan zoet en we love it.

De SIMPLY FLOWERS collectie van CYBEX laat zien dat luxe, mode en vakmanschap op ultieme wijze tot leven komen in een modern sprookje. Deze vrouwelijke, romantische en bovenal eigentijdse collectie is uitgevoerd in drie kleuren, waaronder Pale Blush. Want zoals Christian Dior zei: “Every woman should have something pink in her wardrobe.” Het is geen verrassing dat de Pale Blush kleur vooral gekozen wordt voor meisjes. Deze is gewoon beeldig! Basta.

cybex

Bloemen maken blij, we know. En de platinum kinderwagens, autostoelen en voetzakken zijn voor deze collectie versierd met perfect geplaatste bloemblaadjes en unieke bloemsoorten. De PRIAM- en MIOS-kinderwagens hebben bloesemdetails op de zonneluifels en bloemenborduursels op de gewatteerde inlays en beensteunen. Het autostoeltje CLOUD Z i-Size is rijk aan gedetailleerde en unieke bloemendecoraties, van de inleg tot de opklapbare zonnekap – inclusief 3D-bloemblaadjescreaties. De designs zijn tot stand gekomen doormiddel van een lasersnijtechniek waarmee de verschillende vormen en texturen zijn gecreëerd. Naast Pale blush is de collectie ook verkrijgbaar in Nude Beige en Dream Grey. Kijk zelf maar even op de website van CYBEX naar deze beeldige ontwerpen!

cybex luiertas