Bij Mindspace maken ze van flexwerken een dag uit

Bed, bureau, bank, bed. Met de thuiswerk taferelen kunnen de muren (en huishoudklusjes) op je afkomen. Uh ja, ook als we weer volle bak of net iets minder volle bak naar kantoor gaan. Doe ‘ns gek en ga voor een dagje change of scenery bij een flexwerkplek als Mindspace. Pardon my French, boetiekflexplek. Hoekje hier, hoekje daar, de godganze dag kan je tussen verschillende ergonomisch verantwoorde en minder verantwoorde plekken neerploffen.

Free your mind bij Mindspace

Hoe ze het voor mekaar hebben gekregen, hebben ze het, maar de mensen achter Mindspace hebben potdikke smaak. Laatst gingen we eens een dagje neuzen (okay, veel kletsen, beetje werken) bij de vestiging om de hoek van De Dam. In een showstopper van een statig gebouw zitten ze. Hier begrijpen ze dat je never nooit niet een tweede kans hebt om een eerste indruk achter te laten. Heel tof dat ze oude stijlelementen in tact hebben gelaten. En ook de rest van het interieur (plus hygiëne) mag er zijn, mag er wezen.

Mindspace Dam flexwerkplek Mindspace Dam flexwerkplek

Zoals ze zelf zeggen hebben ze het zo ingericht om het creatieve proces te stimuleren: ‘We believe that when people are excited about coming to work, businesses thrive. Our members enjoy better employee engagement and satisfaction, realize higher productivity and innovation, and attract and retain the best talent. We give business owners the peace of mind to focus on their core business priorities, while we take care of the rest.’

Mindspace Dam flexwerkplek

Wil je reuring om je heen tijdens het werken, zoek dan een plekje in één van de (we zijn de tel kwijt) ‘openbare’ ruimtes. Très veel focus nodig? Er zijn zat plekken waar stilte de norm is en er in belhokjes kan worden…afijn, de naam zegt het al. En hoe dat dan met meetings gaat? Regel je gewoon een meetingroom voor. Talking about Mindspace Dam te Amsterdam, hebben ze ook aan de Herengracht en in Utrecht gebouwen tot waanzinnige werkplekken omgebouwd.

Lijkt het je wat? Dan kan je heel eenvoudig online via de website van Mindspace een plek boeken. Huren doe je een flexwerkplek al voor €25,- per dag. Dat is inclusief zoveel thee- of koffiemomentjes als je wil.