Mindful logeren in het mooiste hotel van Amsterdam

Wil jij het jaar goed beginnen? Gun jezelf dan het gloednieuwe “Free Your Mind” Package dat Pulitzer Amsterdam onlangs gelanceerd heeft. Deze speciale treat is een luxe reis van zelfontdekking waarbij je na minimaal twee nachten weer helemaal zen bent. Na een overnachting in het Pulitzer ben ik hoe dan ook in de zevende hemel want: MAN die heerlijke bedden die in de knapste kamers staan zijn heaven .

Even terug naar de “Free Your Mind” Package: in januari en februari 2019 kun je niet alleen een van de beeldige kamers boeken maar een unieke mindfulness ervaring. Dit wil je omdat je verse bloemen op je kamer krijgt, roomservice ontbijt, een mindfulness sessie op de eerste ochtend van het verblijf, lunch bij Pause at Pulitzer, een audio-meditatiegids via Soundcloud, een lijst van mindful spots in Amsterdam en cadeaus op de kamer waaronder de Marie Stella Maris tussenspray en een kleurboek voor volwassenen.

pulitzer mindful

Klinkt heerlijk toch? Bovendien is de twee uur durende één-op-één mindfulness sessie door een van de gerenommeerde trainers van Mo-Netwerk motiverend voor gasten die een actiever persoonlijk leven willen leiden. Boeken? Kijk dan snel op de website van het Pulitzer hotel voor meer informatie.

Lees ook: jouw mantra volgens je sterrenbeeld in 2019